DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.47 ₺
G.ALTIN 2,875.54 ₺
BTC 62,978.93 $
ETH 2,452.24 $
BİST 9,900.25

Kocaeli İzmit Belediyesi Personellerine Ramazan Bayramı Öncesinde Maaşlarını Yatırdı

GündemYerelKocaeli 8
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 13:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli İzmit Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde personel maaşlarını hesaplara yatırdı. Bu jestle belediye çalışanları hem maaşlarını erken almanın hem de bayram heyecanının keyfini çıkardılar.

Kocaeli İzmit Belediyesi Personellerine Ramazan Bayramı Öncesinde Maaşlarını Yatırdı

Kocaeli İzmit Belediyesi, personellerine büyük bir sürpriz yaparak Ramazan Bayramı öncesinde maaşlarını hesaplara yatırdı! Belediye çalışanları hem maaşlarını erken almanın mutluluğunu yaşadılar hem de bayram öncesinde çifte sevinç yaşadılar. Detaylar haberimizde!

Kocaeli İzmit Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde personel maaşlarını hesaplara yatırdı. Böylece belediye emekçileri çifte bayram sevinci yaşamış oldu

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeliİzmit Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde de çalışanlarını unutmadı. Her ayın 13‘ünde hesaplara yatan personel maaşları bu ay Ramazan Bayramı dolayısıyla 5 gün öncesinde emekçilerin hesabına yatırıldı.

Maaşları hesabına geçen İzmit Belediyesi emekçileri, böyle bir günde kendilerini düşünen Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ettiler.

Kocaeli İzmit Belediyesi, çalışanlarını unutmadı ve Ramazan Bayramı öncesinde maaşlarını zamanında hesaplara yatırarak emekçilerinin yüzünü güldürdü. Belediye personelleri, bu jesti karşısında Başkan Fatma Kaplan Hürriyet'e minnettarlıklarını dile getirdiler. Bu güzel hareket, belediye personelinin motivasyonunu artırırken aynı zamanda belediye yönetiminin başarılı bir yönetim sergilediğini gösterdi.

BENZER HABER