DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Kocaeli İtfaiyesi'nden Çocuklara Özel Kucaklama

YaşamYerelKocaeli 8
Yayınlama: 7 Ağustos 2024 Çarşamba 14:01 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi, kent genelinde ve ülkenin dört bir yanında anında müdahalesiyle çocukların gönüllerine taht kuruyor. Geçtiğimiz günlerde Gebze'de yangına müdahale eden ekipler, oyun oynayan çocuklarla karşılaştı ve kahramanlarına sevgiyle sarılarak mutluluk dolu anlar yaşadılar.

Kocaeli İtfaiyesi'nden Çocuklara Özel Kucaklama

Kocaeli İtfaiyesi, çocukların gönüllerinde taht kurmaya devam ediyor! Geçtiğimiz günlerde Gebze'de meydana gelen yangına anında müdahale eden ekipler, oyun oynayan çocukların kahramanlarına karşı sevgi dolu tepkileriyle buluştu. Kocaeli itfaiyesi, sadece yangınları değil çocukların kalplerini de kurtarıyor!

Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi personelini gören çocuklar, oyuna ara verip kahramanlarına sevgiyle sarıldı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi, kent genelinde ve ülkenin neresinde olursa olsun yangın ve diğer olaylara yaptığı anında müdahaleyle herkesin sevgisini kazanırken, çocukların da kahramanı oluyor. Son olarak Gebze’de bir yangına müdahale eden Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri, dönüşte yolda oynayan çocuklarla karşılaştı. İtfaiye personeline sevgiyle sarılan çocuklar, kahramanlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Kocaeli’nin her köşesinde yangın ve kaza gibi olaylara çok kısa sürede müdahale ederken hayatlar kurtaran, Türkiye’nin neresinde olursa olsun bir afet veya depremde yardıma koşan Büyükşehir İtfaiyesi, çocukların bu mesleğe olan ilgisini ve sevgisini de artırıyor.

Kocaeli İtfaiyesi, sadece yangın ve acil durumlara hızlı müdahale yeteneğiyle değil, aynı zamanda çocukların takdir ve sevgilerini kazanma becerisiyle de öne çıkıyor. Çocuklar, itfaiye ekiplerini kahramanları olarak görüp onlarla buluşmanın mutluluğunu yaşarken, bu tür etkileşimler gelecekte itfaiyecilik mesleğine olan ilgiyi artırarak topluma fayda sağlıyor.

BENZER HABER