DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Kocaeli Gölcük’te Doğa Tutkunlarına Buluşma

YaşamYerelKocaeli 3
Yayınlama: 22 Nisan 2024 Pazartesi 11:02 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler, Turizm Haftası kapsamında Gölcük’teki doğa yürüyüşünde bir araya geldi. Kocaeli Valiliği, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Gölcük Turizm Birliği işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Örcün Meydanı'ndan başlayan yürüyüşte doğal tarih ve doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirildi.

Kocaeli Gölcük’te Doğa Tutkunlarına Buluşma

Kocaeli'de gerçekleşen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşü, Gölcük'te doğa severlerin buluşmasına ev sahipliği yaptı. İlçenin tarihi atmosferindeki eşsiz doğa güzelliklerini keşfetmek için yüzlerce kişi bir araya geldi.

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler; Turizm Haftası kapsamında; Gölcük’te doğa yürüyüşünde bir araya geldi.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’de doğa tutkunları Gölcük’te düzenlenen doğa yürüyüşüne katıldı. Kocaeli Valiliği, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Gölcük Turizm Birliği işbirliğinde düzenlenen doğa yürüyüşü Örcün Meydanı’ndan başladı. Tarihi evlerin yer aldığı Örcün meydanında başlayan etkinlikte, yüzlerce kişi doğal tarih ve doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdiler.

YÜRÜYÜŞ SONUNDA KEYİF ÇAYI İLE SOHBET

Etkinliğe Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ile birlikte yüzlerce doğa tutkunu katıldı. Keyifli geçen yürüyüş, ilçenin bir başka tarih kokan yeri olan Saraylı’da halk oyunu gösterileri ile sona erdi. Etkinliğin arından Başkan Sezer, teşekkür ettiği katılımcılar ile birlikte çay içerek sohbet etti.

Kocaeli Gölcük’te düzenlenen doğa yürüyüşü, doğal güzelliklerin ve tarihi dokunun iç içe geçtiği keyifli bir günün habercisi oldu. Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Gölcük Kaymakamı, Belediye Başkanı ve İl Kültür-Turizm Müdürü'nün de katılımıyla yürüyüş sonunda Saraylı’da halk oyunları ve keyifli sohbetlerle etkinlik son buldu.

BENZER HABER