DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Kocaeli Gebze Mudarlı ve Darlık Köyleri Yolu Yenileniyor

YaşamYerelKocaeli 4
Yayınlama: 18 Temmuz 2024 Perşembe 09:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli genelinde ilçe merkezleri kadar kırsal alanlardaki yollarının kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar sürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gebze Mudarlı ve Darlık köyleri arasındaki eskiyen 2 bin 750 metrelik yolu üstyapı çalışması ile yeniliyor. Yolun bin 500 metrelik kısmında kazı işlemleri tamamlandı, bin 200 metrelik bölümde ise asfalt serimi gerçekleştirildi.

Kocaeli Gebze Mudarlı ve Darlık Köyleri Yolu Yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal alandaki yolları iyileştirmeye devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gebze Mudarlı ve Darlık köyleri arasındaki eskiyen yolu 2 bin 750 metrelik üstyapı çalışması ile yenileme kararı aldı. Yolun bir kısmında kazı işlemleri tamamlanırken, diğer kısımda asfalt serimi gerçekleştirildi.

Kocaeli'de Gebze Mudarlı ve Darlık köyleri arasındaki yol, Büyükşehir ekiplerinin gerçekleştirdiği üstyapı çalışması ile yenileniyor

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli genelinde ilçe merkezleri kadar kırsal alanlardaki yollarında kalitesini arttırarak vatandaşların rahat bir şekilde seyahat etmesini sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yöndeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Gebze Mudarlı ve Darlık köyü arasındaki eskiyen yol, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği üstyapı çalışması ile yenileniyor.

Büyükşehir ekipleri tarafından yapılan çalışma kapsamında Gebze Mudarlı ve Darlık köyü arasındaki 2 bin 750 metrelik eski yol, yapılan üstyapı çalışması ile yenileniyor. Eski ve dar olan yolun şimdiye kadar bin 500 metrelik kısmında kazı işleri tamamlanırken, bin 200 metrelik kısmında ise asfalt serimi gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen üstyapı çalışması, Gebze Mudarlı ve Darlık köyleri arasındaki yolun daha güvenli ve konforlu hale gelmesini sağlayacak. Yapılan yenileme çalışması sayesinde vatandaşlar, seyahatlerini daha güvenli ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilecekler. Kocaeli genelindeki yol yenileme çalışmaları, ilçeler arası ulaşımı kolaylaştırarak vatandaşlara modern ve güvenli yollar sunmayı amaçlıyor.

BENZER HABER