DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Kocaeli Derince ve Köylerini Birbirine Bağlayan Yol Yenileniyor

YaşamYerelKocaeli 5
Yayınlama: 4 Ağustos 2024 Pazar 09:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince merkezi ile 7 köyü birbirine bağlayan Toylar Ana Grup Yolunda üstyapı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi ekipleri, doğal nedenlerden dolayı eskiyen yolun 8,300 metrelik kısmında yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Kocaeli Derince ve Köylerini Birbirine Bağlayan Yol Yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince merkezi ile köyleri birbirine bağlayan önemli bir yol olan Toylar Ana Grup Yolunda büyük bir yenileme çalışmasına başladı. Fen İşleri Dairesi ekiplerinin titiz çalışması ile yollar eski görünümünden yenileniyor.

Kocaeli'de Derince merkezle ilçe köylerini birbirine bağlayan Toylar Ana Grup Yolunda Büyükşehir ekipleri üstyapı yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’deki ilçe merkezleriyle köyler arasındaki yolların bakım ve yenilemesini düzenli olarak gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamdaki çalışlarını sürdürüyor. Vatandaşların daha konforlu seyahat edebilmesi için Derince ilçe merkeziyle 7 köyü birbirine bağlayan Toylar Ana Grup Yolunda Büyükşehir ekipleri tarafından yol yenileme çalışması yapıyor.

Derince merkezden ilçeye bağlı 7 köye ulaşımı sağlayan ve toplam uzunluğu 14 bin 500 metre olan Toylar Ana Grup Yolunun 8 bin 300 metrelik kısmında, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Doğal nedenlerden dolayı eskiyen yoldaki üstyapı çalışması nedeni ile 15 bin ton PMT ve 21 bin ton asfalt serimi yapılacak. Büyükşehir ekipleri üstyapı çalışmasını kısım kısım gerçekleştirerek ilerliyor.   

Kocaeli’nin Derince merkezini 7 köye bağlayan Toylar Ana Grup Yolunda yapılan üstyapı çalışması, vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlayacak. Bu çalışma, bölgedeki ulaşımın sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde devam etmesini hedefliyor. Fen İşleri Dairesi ekipleri, yol yenileme çalışmalarını titizlikle sürdürerek bölge trafiğini rahatlatacak önemli bir adım atmış olacaklar.

BENZER HABER