DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

Kocaeli Büyükşehir, Derince'deki Köylere Yenilenen Ulaşım Ağıyla Konforu Sağlıyor

GündemYerelKocaeli 4
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 09:51 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince ilçesinde Toylar Ana Grup Köy Yolunda üstyapı yenileme çalışmalarını sürdürerek köylere konforlu yol hizmeti sunuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 8 kilometrelik yolda zemin iyileştirme ve asfalt yenileme işlemleri gerçekleştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir, Derince'deki Köylere Yenilenen Ulaşım Ağıyla Konforu Sağlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince ilçesindeki köylere ulaşımı kolaylaştırmak için hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Yenilenen Toylar Ana Grup Köy Yolu, sürücülere daha güvenli ve konforlu bir yol deneyimi sunacak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, bozulan yolları yenileyerek köylere modern ve sağlam bir ulaşım ağı sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir, Derince ilçesinde tüm köylere ulaşımın sağlandığı güzergâhı konforlu yol hizmetiyle buluşturuyor

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ve kırsal mahallelerde konforlu yollar inşa edebilmek için gece gündüz çalışıyor. Sürüş güvenliği ve ulaşım kolaylığı sağlayan Büyükşehir şimdi de Derince ilçesinde Toylar Ana Grup Köy Yolunda üstyapı yenileme çalışmalarına başladı. Derince’nin hemen hemen tüm köylerine ulaşımın sağlandığı ana grup yolunda doğal nedenlerden dolayı bozulma ve aşınmalar meydana gelmişti. Sürüş konforunu olumsuz yönde etkileyen bu tür etkenlerin giderilmesi ve yenilenen asfalt ile daha konforlu bir ulaşım sağlanması noktasında çalışmalara başlayan Büyükşehir, 8 kilometre uzunluğundaki yolda üstyapıyı yeniliyor.  Yolun gerekli görülen kısımlarında zemin iyileştirme çalışması yapacak olan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, iş dahilinde 14 bin ton binder asfalt, 10 bin tonda yolun temelini oluşturan plent miks temel serimi yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince ilçesindeki köy yollarında yapılan üstyapı yenileme çalışmaları sayesinde sürücülerin güvenliği ve konforu artıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, asfalt ve temel serim çalışmalarını tamamladıktan sonra köylere hizmet vermeye hazır hale gelecek. Yenilenen yol ağı, köy sakinlerine ve ziyaretçilere daha rahat ve keyifli bir yolculuk imkanı sunacak.

BENZER HABER