DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Temizlik Seferberliği

YaşamYerelKocaeli 3
Yayınlama: 18 Temmuz 2024 Perşembe 09:23 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri; sahil, bahçe, mesire alanları, köprü altları, kavşak, üst geçit ve otoyollarda düzenli bir şekilde temizlik yapıyor. Kentin her köşesini tertemiz tutmak için gece gündüz çalışan Büyükşehir, çevreci belediyecilik anlayışıyla hareket ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Temizlik Seferberliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın sağlığını ve çevre düzenlemesini ön planda tutarak kent genelinde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Park ve bahçelerden günlük yaşam alanlarına kadar tüm bölgelerde etkin müdahalelerde bulunan ekipler, kentin yaşanabilirliğini artırmak için gece gündüz çalışıyor. Büyükşehir, daha yeşil ve temiz bir Kocaeli hedefiyle çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri; sahil, bahçe, mesire alanları, köprü altları, kavşak, üst geçit ve otoyollarda düzenli bir şekilde temizlik yapıyor. Çevreci belediyecilik anlayışıyla hareket eden Büyükşehir, kentin her köşesini tertemiz tutmak için gece gündüz çalışıyor.

KOCAELİ (İGFA) - Daha güzel, daha yaşanabilir, daha yeşil bir Kocaeli için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir, özenle yaptığı çalışmalarla vatandaşın sağlığını ve çevre düzenlemesini ön planda tutuyor. Ekipler, Büyükşehir’in sorumluluk alanında bulunan cadde, sokak, sahil, köprü, asansör, park ve bahçeleri ihmal etmiyor.

Daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam için şehri baştan aşağı temizleyen Büyükşehir, orta refüj, yol kenarları, kaldırım üzerleri ve diğer yeşil alanlarda da ot biçme ve peyzaj çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.   

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir temizlik politikası izleyerek kent sakinlerini temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaya teşvik ediyor. Göz alıcı peyzaj çalışmaları ve düzenli ot biçme faaliyetleriyle hem kentsel estetiğe katkı sağlayan hem de vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Büyükşehir Belediyesi, halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

BENZER HABER