DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele Su Sporları Merkezi Projesi Hızla Şekilleniyor

YaşamYerelKocaeli 9
Yayınlama: 14 Temmuz 2024 Pazar 09:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olacak Başiskele Su Sporları Merkezi'nde yoğun bir çalışma temposuyla ilerliyor. Su sporları merkezi projesinin tamamlanmasıyla sporcular için modern ve geniş bir altyapı sunulacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele Su Sporları Merkezi Projesi Hızla Şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Su Sporları Merkezi projesiyle dikkat çekiyor! Türkiye'ye örnek olacak su sporları merkezi, sporculara geniş imkanlar sunacak. Detaylar için okumaya devam edin.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye’ye örnek olacak Başiskele Su Sporları Merkezinde çalışmalar devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - Amatör sporun her alanına destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Su Sporları Merkezinde çalışmalara devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında tesis Türkiye’ye örnek olacak.

Ülke sporunun gelişimi için amatör spor kulüplerine malzeme desteği veren, spor tesislerinin gelişmesine katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eksik spor alanlarının yapımına devam ediyor. Bu kapsamda şehri denizle bütünleştirme vizyonuna katkı sağlayacak önemli bir tesis olan su sporları merkezinde çalışmalar sürüyor.

Yelken ve deniz küreği sporları için planlanan su sporları merkezi toplam 2 bin 129 metrekare alan içerisinde yapılacak. Sporcuların eğitim, antrenman ve antreman sonrası kullanım alanları içeren projede idari birimler, sosyal alanlar, yelken ve kayık depolama alanları da yer alacak. Projenin A ve C Blok çelik yapıların çatı imalatları tamamlandı. Ekipler cephe panel kaplama işlemlerine başlayacak. Proje içerisinde yer alan prefabrik yapının çatı kaplama imalatları sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele ilçesinde hayata geçirdiği Su Sporları Merkezi projesi, Türkiye'nin spor alanındaki gözde mekanları arasında yer alacak gibi görünüyor. Su sporlarına olan ilgiyi artırmayı hedefleyen proje, yelken ve deniz küreği sporlarının yanı sıra sporculara modern antrenman ve dinlenme imkanları sunacak. Başiskele Su Sporları Merkezi'nin tamamlanmasıyla bölge, su sporları tutkunları için önemli bir destinasyon haline gelecek.

BENZER HABER