DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,840.69 ₺
BTC 61,799.17 $
ETH 2,384.02 $
BİST 9,975.61

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Bayram Hediyeleri: Ücretsiz Ulaşım!

GündemYerelKocaeli 5
Yayınlama: 8 Nisan 2024 Pazartesi 11:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Deniz ulaşımı, belediye otobüsleri ve tramvaylar için geçerli olan bu hizmet, bayramın birinci gününden son gününe kadar 3 gün boyunca sunulacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Bayram Hediyeleri: Ücretsiz Ulaşım!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara Ramazan Bayramı süresince bayram hediyeleri sunuyor! Ücretsiz deniz ulaşımı, belediye otobüsleri ve tramvaylarla şehri keşfetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Detaylar için haberimizi takip edin.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Bu kapsamda vatandaşlar, Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 10 Nisan Çarşamba günü ile bayramın son gününe denk gelen 12 Nisan Cuma günü 24.00’e kadar 3 gün boyunca ücretsiz ulaşımdan yararlanabilecek.

ULAŞIM ÜCRETSİZ

Ücretsiz ulaşım Ramazan Bayramı süresince deniz ulaşımı, belediye otobüsleri ve tramvay için geçerli olacak. Toplu taşıma araçları, Eko-mobil ve kocaeli.bel.tr adreslerinde belirtilen pazar tatil sefer saatlerine göre çalışacak. 

BU HATLAR ÜCRETLİ

Ulaşım Park’a ait Hat 200 İzmit-Kartal, Hat 250 Otogar-Sabiha Gökçen, Hat 250G Gebze Otogar-Sabiha Gökçen Havaalanı ve Hat 700 hatları ise ücretli bir şekilde hizmet vermeye devam edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara sunulan ücretsiz ulaşım hizmetiyle Ramazan Bayramı daha da keyifli geçecek. 10 Nisan Çarşamba gününden itibaren başlayacak olan bu kampanya, 12 Nisan Cuma günü gece 24.00’e kadar devam edecek. Deniz Ulaşımı, belediye otobüsleri ve tramvaylarla şehir içinde seyahat etmek isteyenler için harika bir fırsat!

BENZER HABER