DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde Son Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi

GündemYerelKocaeli 7
Yayınlama: 27 Mart 2024 Çarşamba 16:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli seçimler öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde son Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Encümen üyelerine teşekkür eden Genel Sekreter Gündoğdu, '5 yıl boyunca Kocaeli’miz ve kent sakinlerimiz için önemli kararlar aldık. Kocaeli’ne daha nice güzel hizmetler yapmak istiyoruz' dedi. 13 adet markete idari para cezası uygulanmasının ele alındığı encümende ilçelerde yapılacak projelerle ilgili kamulaştırma talepleri de görüşül

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde Son Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen son Encümen Toplantısı, mahalli seçimler öncesi büyük ilgi uyandırdı. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu'nun liderliğinde gerçekleşen toplantıda alınan kararlar ve yapılan değerlendirmeler merak konusu oldu. Kocaeli'nin geleceği için atılan adımlar ve yapılacak hizmetler heyecan yaratıyor.

31 Mart Mahalli Seçimleri öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde son Encümen Toplantısı gerçekleştirildi

KOCAELİ (İGFA) - 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli seçimler öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde son Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Encümen üyelerine teşekkür eden Genel Sekreter Gündoğdu, "5 yıl boyunca Kocaeli’miz ve kent sakinlerimiz için önemli kararlar aldık. Kocaeli’ne daha nice güzel hizmetler yapmak istiyoruz” dedi. 13 adet markete idari para cezası uygulanmasının ele alındığı encümende ilçelerde yapılacak projelerle ilgili kamulaştırma talepleri de görüşüldü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen son Encümen Toplantısı, 31 Mart Mahalli Seçimleri öncesi kentte büyük bir öneme sahip oldu. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu'nun vurguladığı gibi, kent sakinlerinin refahı ve memnuniyeti için alınan kararlar ve yapılan planlamalar, geleceğe dair umut verici bir bakış açısı sunuyor. Kamulaştırma talepleri ve cezai işlemler gibi konuların ele alındığı toplantı, Kocaeli'nin gelişimine katkı sağlayacak önemli adımların atıldığı bir platform oldu.

BENZER HABER