DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi'nden Gece Asfaltlama Çalışması

YaşamYerelKocaeli 4
Yayınlama: 21 Mart 2024 Perşembe 09:55 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, Kocaeli'nin ilçe merkezleri ve köy yollarında yolların bakım, onarım ve yapımını gerçekleştiriyor. Trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde gece yarısı asfaltlama çalışması yaparak ulaşımı engellemiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi'nden Gece Asfaltlama Çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, ilçe merkezleri ve köy yollarında gece asfaltlama çalışması yaparak ulaşımı kesintisiz ve hızlı hale getiriyor. Trafik yoğunluğunun az olduğu saatleri tercih ederek hızlı ve etkili bir şekilde yolların bakımını sağlıyor. Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan bu çalışmalar, Kocaeli'nin ulaşım altyapısını daha da güçlendiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, ilçe merkezleri ve köy yollarında yolların bakım, onarım ve yapımını yapıyor.

KOCAELİ (İGFA) - İlçe merkezleri ve köy yollarında yolların bakım, onarım ve yapımını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, ulaşıma engel olmamak için trafik yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde gece yarısı asfaltlama çalışması yapıyor.

Kocaeli genelinde tüm ilçelerden vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen üstyapı çalışması taleplerine hızlı bir şekilde yetişen Yol Bakım Timi, yollarda ve kaldırımlardaki bozulmaları onarım ve yapım çalışmalarıyla gideriyor.

Yol Bakım Timi tarafından Kandıra Karaağaç Köyünün üstyapısı yenilendi. Altyapı çalışmaları sebebiyle bozulmaların meydana geldiği köy içi parke yol sökülerek yerine asfalt yol yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Yol Bakım Timi, ilçe merkezleri ve köy yollarındaki bakım, onarım ve yapım çalışmalarıyla daha güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunuyor. Vatandaşların taleplerini hızlı bir şekilde karşılayarak yollardaki bozulmaları gideren ekip, gece asfaltlama çalışmaları ile trafik akışını aksamadan sürdürmeyi hedefliyor. Kocaeli'nin genelindeki altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilçeler arasındaki ulaşımı kolaylaştıran Yol Bakım Timi, köy yollarında da etkili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

BENZER HABER