DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez Yarımca Yelken Kulübünde Sona Yaklaşıyor

GündemYerelKocaeli 5
Yayınlama: 2 Ağustos 2024 Cuma 11:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediye'nin destekleriyle devam eden Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisi'nin inşaatı hızla ilerliyor. Yapının 3 katlı olacağı ve içerisinde çeşitli birimlerin yer alacağı belirtildi. Şu anda saha betonu dökümü için hazırlık aşamasında.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez Yarımca Yelken Kulübünde Sona Yaklaşıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçirilen Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisi'nin inşaatı sona yaklaşıyor. İçerisinde birçok hizmet birimi bulunan 3 katlı yapı, spor severlere modern bir spor deneyimi sunacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan Körfez Yarımca Yelken Kulübünde çalışmalar sürüyor.

KOCAELİ (İGFA)  - Spor yapmaya elverişli mekanları oluşturma çabasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisinde çalışmalarını sürdürüyor. Körfez yelken kulübü yapım işinde saha betonu imalatı için hazırlık yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spor kulüplerine desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisi yapımı devam ediyor. Zemin kat, 1. kat ve çatı katı olmak üzere 3 katlı olarak yapılan tesisin bina içerisinde seramik ve mermer kaplama imalatları tamamlandı. Körfez Yelken Kulübü, 372 metrekare alanda inşa edildi. Yapının bünyesinde bakımhane, kondisyon salonu, derslik, hakem odası, yönetim odası, antrenör odası ve giyinme birimleri yer alıyor. Doğrama montajının tamamlandığı binanın saha betonu dökümü için hazırlık yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin spor alanındaki çalışmaları kapsamında yapılan Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisi, tamamlandığında sporculara ve spor tutkunlarına geniş imkanlar sunacak. Bu modern tesis, Kocaeli'nin spor hayatına önemli katkılar sağlayacak.

BENZER HABER