DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Donatılara Düzenli Bakım Yapıyor

YaşamYerelKocaeli 9
Yayınlama: 7 Temmuz 2024 Pazar 11:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil, plaj ve mesire alanlarında bulunan kentsel donatı elemanlarının düzenli olarak bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yapıyor. Yaz sezonunda da çalışmalarına titizlikle devam eden Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yıpranmış bank, kamelya ve tadilat gerektiren noktaların bakımını sağlıyor. Vatandaşların huzur, güven ve konfor alanını koruyan Büyükşehir ekipleri, işlevi bozulan yerlerin tamir, tadilat ve boyama işlemini yaparken, masa, kamelya, bankların da b

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Donatılara Düzenli Bakım Yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sahil, plaj ve mesire alanlarında yaptığı kentsel donatı bakımıyla ilgili detaylar ortaya çıktı! Yaz sezonunda titizlikle sürdürülen çalışmalar sayesinde yıpranmış bölgelerin yeniden hayat bulduğunu görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. İşte, vatandaşların huzur ve güvenliği için gösterilen özverili çalışmalar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil, plaj ve mesire alanlarında bulunan kentsel donatı elemanlarının düzenli olarak bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yapıyor.

KOCAELİ (İGFA) -Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil, plaj ve mesire alanlarında bulunan kentsel donatı elemanlarının düzenli olarak bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yapıyor.

Yaz sezonunda da çalışmalarına titizlikle devam eden Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yıpranmış bank, kamelya ve tadilat gerektiren noktaların bakımını sağlıyor.

Vatandaşların huzur, güven ve konfor alanını koruyan Büyükşehir ekipleri, işlevi bozulan yerlerin tamir, tadilat ve boyama işlemini yaparken, masa, kamelya, bankların da bakımını yaparak vernik ve boyama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmalar sonucunda daha temiz bir görünüm kazanan sahil ve mesire alanları vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil ve mesire alanlarında bulunan kentsel donatı elemanlarının bakımını titizlikle sürdürüyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bozulmuş ve yıpranmış noktaları onarıp yeniden hayata döndürerek vatandaşların kullanımına sunuyor. Bu çalışmalar sayesinde hem şehir estetiği korunuyor hem de vatandaşlar daha temiz ve güvenli alanlarda zaman geçirebiliyor.

BENZER HABER