DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşımında Yaz Sefer Tarifesine Geçiyor

GündemYerelKocaeli 8
Yayınlama: 22 Haziran 2024 Cumartesi 13:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü tarafından uygulanan yolcu vapuru seferlerinde yaz sefer uygulamasına geçiliyor. Yaz sefer uygulaması 24 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve 4 hatta 90 seferle toplamda 8 yolcu iskelesinde hizmet verilecek. Sefer saatleri ve güzergahlarını öğrenmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi internet sitesi ve E-komobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşımında Yaz Sefer Tarifesine Geçiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşımında Yaz Sefer Tarifesine Geçiyor! Toplamda 90 seferin sunulacağı yeni yaz sefer tarifesi 24 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Detaylar için haberimizi inceleyin.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi deniz seferlerinde yaz sefer tarifesine geçiliyor. Uygulama 24 Haziran Pazartesi günü başlayacak

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü tarafından uygulanan yolcu vapuru seferlerinde yaz sefer uygulamasına geçiyor. Buna göre yaz sefer uygulaması 24 Haziran Pazartesi günü başlayacak.

4 HAT 90 SEFER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımda vatandaşları rahatlatacak uygulamalarına devam ediyor. Bu kapsamda,  4 hatta 90 seferle 8 yolcu iskelesinde hizmet verilmekte olan yolcu vapuru seferlerinde 24 Haziran Pazartesi günü itibariyle yaz sefer tarifesi uygulamasına geçilecek.

SEFERLER E-KOMOBİL’DE

Okulların kapanması ve çalışma saatleri göz önünde bulundurulan yaz sefer tarifesine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnternet sitesi ve E-komobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan yaz sefer tarifesine ilişkin heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Vatandaşların ulaşım konusunda daha rahat ve kolay bir deneyim yaşayacağı belirtilirken, yaz sefer tarifesi ile ilgili detaylar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi internet sitesi ve E-komobil uygulaması üzerinden erişilebilecek.

BENZER HABER