DOLAR 34.30 ₺
EURO 37.01 ₺
STERLIN 44.44 ₺
G.ALTIN 3,018.21 ₺
BTC 67,157.08 $
ETH 2,619.05 $
BİST 8,759.18

Kocaeli Belediye Başkanı'ndan Kabristan Ziyaretçilerine Bayram Sürprizi!

YaşamYerelKocaeli 7
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 13:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan Bayramı arifesinde kabristan ziyareti yapan vatandaşlara defne fidanı ve cüz dağıtarak vatandaşların bayramlarını kutladı. İzmit Belediyesi'nin 7 farklı noktada gerçekleştirdiği dağıtımla binlerce vatandaş bayram sevinci yaşadı.

Kocaeli Belediye Başkanı'ndan Kabristan Ziyaretçilerine Bayram Sürprizi!

Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in kabristan ziyaretçilerine özel sürprizi! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, vatandaşlar defne fidanı ve cüz dağıtarak bayram sevincini yaşadı. İzmit Belediyesi'nin 7 farklı noktadaki dağıtımla binlerce kişi sevgi ve samimiyetle karşılandı. Detaylar için tıklayın!

Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan Bayramı arifesinde kabristan ziyareti yapan vatandaşlara defne fidanı ve cüz dağıtarak vatandaşların bayramlarını kutladı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli İzmit Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde kabristan ziyareti yapan vatandaşlara defne fidanı ve cüz dağıttı. Kent Mezarlığı’nda kurulan stantta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hürriyet, yakınlarının mezarını ziyaret edenlere baş sağlığı dileyerek vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Kabristanlık girişinde fidan ve cüzlerini alan vatandaşlar da Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sundu.

7 NOKTADA DAĞITIM YAPILDI

İzmit Belediyesi meclis üyeleri ve koordinatörlerinin de bulunduğu programlarda Asri Mezarlık, Kent Mezarlığı, Bağçeşme Mezarlığı, Kuruçeşme Hatipköy Mezarlığı, Alikahya Mezarlığı, Tavşantepe Mezarlığı ve Akmeşe Mezarlığı olmak üzere yedi farklı noktada dağıtım gerçekleşti.

Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan Bayramı'na özel hazırlanan etkinlikle vatandaşlara unutulmaz bir bayram hediyesi vererek sevgi ve dayanışmanın sembolü oldu. Kent Mezarlığı'nda gerçekleştirilen dağıtımla vatandaşların yüzlerinde tebessüm oluşturan Hürriyet, defne fidanı ve cüzlerle bayram atmosferini hissettirdi. İzmit Belediyesi'nin bu anlamlı desteğiyle binlerce kişi bayram coşkusunu paylaştı ve sevgiyle karşılandı. Belediye, vatandaşların hislerine dokunarak özel günlerde birlik ve beraberliği pekiştirmeye devam edecek.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code