DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Kestel Halkı Yorgunluğunu Belediye Parkında Atıyor

GündemYerelBursa 9
Yayınlama: 19 Temmuz 2024 Cuma 15:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Günün yorgunluğunu serin ve yeşil bir alanda atmak isteyen Kestelli vatandaşlar, ilçenin merkezindeki belediye parkını tercih ediyor. Sevdikleriyle doyasıya vakit geçirebilecekleri birçok imkanı sunan Kestel Belediye Parkı, çocuklar için oyun parkı, kamelyalar, kafeterya, çeşitli oyunlar, ücretsiz wifi ve toplu dinlenme alanları gibi hizmetler sunuyor. Parkın içindeki kafe her akşam canlı müzik hizmeti vererek Kestelli vatandaşların stresini atmasına yardımcı oluyor. Ayrıca Kestel Aile Parkı, Afet ve Acil D

Kestel Halkı Yorgunluğunu Belediye Parkında Atıyor

Kestel halkı, günün yorgunluğundan kurtulmak için belediye parkını tercih ediyor. Parktaki çocuk oyun alanları, kamelyalar ve kafeterya sayesinde halk keyifli vakit geçiriyor. Canlı müzik performansları ve doğa ile iç içe olma imkanı, Kestel Belediye Parkı'nı cazip kılıyor.

Günlerini sessiz, sakin ve yeşillik dolu bir alan içerisinde geçirmek isteyen Kestelli vatandaşlar, belediye parkını tercih ediyor.

BURSA (İGFA) - Günün yorgunluğunu serin ve yeşil bir alanda atmak isteyen Kestelli vatandaşlar, ,ilçenin merkezindeki belediye parkını tercih ediyor.

Sevdikleriyle doyasıya vakit geçirebilecekleri birçok imkanı Kestel halkına snan Kestel Belediye parkı, çocuklar için oyun parkı, kamelyalar, kafeterya, çeşitli oyunlar, ücretsiz wifi ve toplu dinlenme alanları gibi imkanlar sunuyor.

Parkın içerisinde her akşam canlı müzik hizmeti veren kafe Kestelli vatandaşların kulaklarının pasını siliyor.

Ayrıca Kestel Aile Parkı, Afet ve Acil Durum Toplanma Alanı olarak da kullanılıyor.

Kestel halkı, şehir hayatının koşuşturmasından uzaklaşıp doğayla buluşmak için belediye parkını tercih ediyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için çeşitli hizmetler sunan bu yeşil alan, hem stres atmak hem de keyifli vakit geçirmek için ideal bir mekan olarak göze çarpıyor. Ayrıca, parkın Afet ve Acil Durum Toplanma Alanı olarak da kullanılması, bölge halkı için ek bir güvence oluşturuyor.

BENZER HABER