DOLAR 34.08 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,833.58 ₺
BTC 61,821.66 $
ETH 2,384.89 $
BİST 9,975.61

Keşanspor Yönetimi Görev Bölümünü Gerçekleştirecek

SporYerelEdirne 9
Yayınlama: 2 Ağustos 2024 Cuma 09:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Keşanspor Yönetim Kurulu, 5 Ağustos Pazartesi akşamı yapılacak toplantı ile görev bölümünü tamamlayacak. Ayrıca yeni sezonda BAL Ligi'nde mücadele etme kararı da alınacak.

Keşanspor Yönetimi Görev Bölümünü Gerçekleştirecek

Keşanspor'un heyecan verici gelişmeleri devam ediyor! Yönetim Kurulu, 5 Ağustos Pazartesi akşamı toplanarak görev bölümünü hızla gerçekleştirecek ve BAL Ligi'nde mücadele kararını duyuracak. Detaylar haberimizde!

Keşanspor Yöneti5 Ağustos'ta görev bölümü gerçekleştirecek. Yönetim Kurulu yeni sezonda BAL’da mücadele etme kararı da alacak

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - 29 Temmuz Pazartesi günü akşamı yapılan Keşanspor Olağanüstü Kongresi’nde göreve gelen Keşanspor Yönetim Kurulu 5 Ağustos Pazartesi akşamı toplanarak görev bölümünü gerçekleştirecek.

Nevruz Kaldı, yönetim kurulunun 5 Ağustos Pazartesi günü toplanarak görev bölümünü gerçekleştireceğini belirterek “Bunun yanı sıra yönetim kurulumuz 202/2025 futbol sezonunda BAL Ligi’nde mücadele etme kararını da alacak ve 7 Ağustos Çarşamba günü kararı Türkiye Futbol Federasyonu’na ileteceğiz. Ayrıca 6-7 Ağustos tarihinde de Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ile bir görüşmede gerçekleştireceğiz.” Dedi.

Keşanspor Olağanüstü Kongresi sonrasında yeni Yönetim Kurulu, 5 Ağustos Pazartesi günü toplanarak görev dağılımını yapacak ve önemli kararları hayata geçirecek. Bu kararlar arasında 2024-2025 futbol sezonunda BAL Ligi'nde mücadele etme kararı da yer alıyor. Ayrıca, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan ile yapılacak görüşme de kulübün geleceği için önem taşıyor.

BENZER HABER