DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Keşanlı Kadın Girişimcinin Lavanta Bahçesi Göz Kamaştırıyor

YaşamYerelEdirne 4
Yayınlama: 8 Temmuz 2024 Pazartesi 09:50 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne'de Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimcisi Aybüke Göl'ün Lavanta Bahçesi, TOBB Edirne KGK üyeleri ve yöneticileri tarafından ziyaret edildi. Göl'ün lavanta bahçesi büyük ilgi görüyor ve başarılı bir sezon geçirmesi bekleniyor.

Keşanlı Kadın Girişimcinin Lavanta Bahçesi Göz Kamaştırıyor

Edirne'nin Keşan ilçesindeki başarılı kadın girişimci Aybüke Göl'ün lavanta bahçesi, ilgi dolu bir ziyaretçi akınına uğruyor. TOBB Edirne KGK üyelerinin yaptığı ziyaret, Göl'ün büyük başarısını taçlandırıyor. Lavanta bahçesi, doğayla iç içe huzurlu bir mekan olarak göze çarpıyor.

Edirne'de Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimcisi Aybüke Göl’ün Lavanta Bahçesi’ne ziyaret gerçekleşti.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -TOBB Edirne KGK Başkan Yardımcısı Emine Günay, TOBB Edirne KGK Üyeleri Eylem Ezerçe, İlknur Yılmaz, Selda Balçık, Gözde Gökçen Karaman ve Oda Sicil Sorumlumuz Burcu Avcu ile birlikte Kadın Girişimci Aybüke Göl’ü lavanta bahçesini ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada, “Kadın Girişimci arkadaşımız Aybüke Göl’ün  hazırlamış olduğu Lavanta Bahçesi’ni yerinde inceleyerek, hayırlı sezonlar diledik. Bizleri ağırlayan Kadın Girişimcimiz Aybüke Göl’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.”denildi.

Keşanlı kadın girişimci Aybüke Göl'ün lavanta bahçesi, bölgenin yeni gözdesi haline geldi. TOBB Edirne KGK üyeleri tarafından yapılan ziyaretle desteklenen Göl, yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Lavanta bahçesinin büyüleyici kokusu ve renkleriyle ziyaretçilerini cezbediyor.

BENZER HABER