DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Keşan'da Uyuşturucu Suçlusu Hakkında Önemli Gelişme!

GündemYerelEdirne 7
Yayınlama: 30 Temmuz 2024 Salı 12:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Keşan ilçesinde titiz bir çalışma sonucunda 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti' suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Ş. isimli suçlusunu yakaladı. JASAT dedektifleri tarafından gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Keşan'da Uyuşturucu Suçlusu Hakkında Önemli Gelişme!

Keşan'da şok edici bir gelişme! Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti' suçundan aranan suçluyu yakalayarak adaletin tecellisini sağladı. Detaylar haberimizde!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı.

Keşan ilçesinde yapılan titiz çalışmalar sonucu, "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti" suçundan hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Ş. isimli şahıs yakalandı.

Keşan JASAT Dedektifleri tarafından yakalanan şahıs, yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın kararlı mücadelesi sonuç verdi! Keşan ilçesinde, yıllardır aranmakta olan 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti' suçundan 12 yıl hapis cezası bulunan F.Ş., JASAT dedektifleri tarafından yakalanarak adaletin önüne çıkarıldı. Suçlunun tutuklanması, bölgede yaşanan suç ve güvenlik endişesine de ciddi bir mesaj niteliğinde.

BENZER HABER