DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

Keşan'da uluslararası satranç turnuvası için kayıtlar başladı

SporYerelEdirne 10
Yayınlama: 4 Ağustos 2024 Pazar 17:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne'de Keşan Belediyesi organizasyonu ile 12-17 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan XIX. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası için kayıtlar başladı. Türkiye satranç tarihinde önemli bir yere sahip olan turnuva, Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenmektedir. Turnuvaya çeşitli ülkelerden ve şehirlerden katılımcıların yer alması beklenmektedir. Toplamda 9 tur oynanacak olan turnuva, 17 Ağustos 2024 günü sona erecek ve toplamda 250 bin lira ödül dağıt

Keşan'da uluslararası satranç turnuvası için kayıtlar başladı

Keşan'da düzenlenecek olan uluslararası satranç turnuvası için kayıtlar başladı! Türkiye genelinden ve farklı ülkelerden birbirinden güçlü sporcuların katılacağı turnuvanın heyecanı şimdiden yükseliyor. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan turnuvada kazanılacak toplam 250 bin lira ödül ise sporcuları cezbetmeye devam ediyor. Detaylar için hemen tıklayın!

Edirne'de Keşan Belediyesi organizasyonu ile 12-17 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek satranç turnuvası için kayıtlar başladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Belediyesi XIX. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası'nın kayıtlarının başladığını duyurdu.

Türkiye satranç tarihinde önemli bir yere sahip olan Keşan Belediyesi XIX. Uluslararası Açık Satranç Turnuva Keşan Belediyesi, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilecek.

Turnuvaya çeşitli ülkelerden ünvanlı sporcular ve çeşitli şehirlerden sporcuların katılım sağlaması bekleniyor. 

9 tur oynanacak turnuva 17 Ağustos 2024 günü son tur ve ödül töreninin ardından sona erecek olup, turnuvada toplam 250 bin lira ödül dağıtılacak.

Keşan Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan XIX. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, satranç tutkunlarını heyecanlandırıyor. Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu'nun işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan turnuva, Türkiye'nin satranç arenasında büyük yankı uyandırmaya aday. Sporcuların 250 bin liralık ödül için yarışacağı turnuvanın son turu ve ödül töreni 17 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

BENZER HABER