DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Keşan'da Motosikletçilere Trafik Eğitimi Semineri Verildi

GündemYerelEdirne 8
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 09:17 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Keşan Motosiklet Derneği üyelerine trafik eğitimi semineri düzenlendi. Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Timleri tarafından gerçekleştirilen seminerde, motosiklet sürücülerine güvenli kullanım esasları, koruyucu ekipman kullanımı, sürüş öncesi ve sırasında dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgiler paylaşıldı.

Keşan'da Motosikletçilere Trafik Eğitimi Semineri Verildi

Keşan Motorsiklet Derneği üyelerine verilen trafik eğitimi semineri, motosiklet sürücülerine güvenli sürüş konularında önemli bilgiler sağladı. Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlikte motosiklet kazalarının önlenmesi için vurgulanacak ipuçları da paylaşıldı.

Keşan'da Motosiklet Derneği üyelerine trafik eğitimi semineri düzenlendi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Timleri tarafından Keşan Motorsiklet Derneği üyelerine yönelik bir trafik eğitim semineri düzenlendi. Seminerde motosiklet sürücülerine, güvenli motosiklet kullanma esasları, koruyucu ekipman kullanımı, motosikletin sürüşe hazırlanması, sürüş öncesi ve sürüş sırasında yapılması gerekenler ve yağışlı havalarda motosiklet kullanımı gibi konularda bilgiler verildi.

Seminerde konuşan yetkililer, motosiklet kazalarının önlenmesi için sürücülerin trafik kurallarına uymasının ve koruyucu ekipman kullanmasının önemini vurguladılar. Ayrıca, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan "Güvenli Motorsiklet Sürüşü İçin İp Uçları" başlıklı broşürler motosiklet sürücülerine hediye edildi.

Keşan Motorsiklet Derneği üyelerine düzenlenen trafik eğitimi semineri, motosiklet sürücülerinin güvenli sürüş alışkanlıklarını geliştirmeyi amaçladı. Jandarma Genel Komutanlığı'nın katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte sürücülere trafik kurallarına sadık kalmaları ve koruyucu ekipman kullanmaları gerektiği hatırlatıldı. Güvenli motosiklet sürüşü için önemli ipuçları sunulan seminer, motosiklet kazalarını azaltmaya yönelik önemli bir adım olarak kayda geçti.

BENZER HABER