DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,837.57 ₺
BTC 61,807.33 $
ETH 2,384.33 $
BİST 9,975.61

Keşan’da Firari Zanlı Yakalandı!

GündemYerelEdirne 9
Yayınlama: 16 Temmuz 2024 Salı 13:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne'nin Keşan ilçesinde hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası olan bir şahıs, Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıs S.K.'nın 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi. Ekipler, firari zanlıyı adli makamlara sevk etti ve şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Keşan’da Firari Zanlı Yakalandı!

Edirne'nin Keşan ilçesinde gerçekleşen önemli bir olayla ilgili son dakika gelişmesi... Hırsızlık suçundan aranan firari zanlı, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Detaylar haberimizde!

Edirne'nin Keşan ilçesinde hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası olan bir şahıs yakalandı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Edirne İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda, Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından hakkında "Hırsızlık" suçundan kesinleşmiş hapis cezası olan bir şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıs S.K.'nın hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlenirken, ekipler, yakalanan şahsı adli makamlara sevk etti.

Firari zanlı, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde, hakkında hırsızlık suçundan kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan bir zanlı, Jandarma tarafından yakalandı. Firari zanlının adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'nın başarılı operasyonu kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

BENZER HABER