19 Nisan 2025 Cumartesi
DOLAR 38.26 ₺
EURO 43.83 ₺
STERLIN 51.09 ₺
G.ALTIN 4,076.20 ₺
BTC 84,589.86 $
ETH 1,576.60 $
BİST 9,317.24

    Keşan'da Eski Sevgiliden Şiddet: Kadın Darp Edildi

    GündemYerelEdirne 50
    Yayınlama: 16 Mart 2024 Cumartesi 16:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Keşan'da yaşanan olayda, R.G. isimli kadın eski sevgilisi T.A. tarafından telefonla taciz ve tehdit edildi. Müşteki açıklamasına göre, T.A. belinde silahla tehdit ederek şiddet uyguladı ve kadını darp etti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

    Keşan'da Eski Sevgiliden Şiddet: Kadın Darp Edildi
    ads

    Keşan'da bir kadın, eski sevgilisi tarafından tehdit ve darp edildiği iddiasıyla polise başvurdu.

    Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA)  -14 Mart Salı günü saat 14:00'te İspat Cami Mahallesi Leylek Sokak'ta yaşanan olayda, R.G. isimli müşteki, eski sevgilisi T.A.'nın kendisini telefonla taciz ettiğini ve tehdit ettiğini beyan etti.

    Müşteki, T.A.'nın daha önce de belinde bulundurduğu silahı göstererek kendisini tehdit ettiğini, 14 Mart günü ise park'a konuşmak için çağırdığını ve arkadaşlık etme konusunda ısrarcı olduğunu ifade etti. R.G., T.A.'nın arkadaşlık teklifini kabul etmeyince çenesini ve sol kolunu sıktığını ve avucunun içine 9x19 çapında fişek bıraktığını söyledi. Şüpheli T.A., R.G.'ye abisini vuracağı tehdidinde de bulundu ve hakaretlerde bulundu.

    Olayla ilgili R.G.'nin beyanı doğrultusunda tahkikata başlanıldı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code