DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Keşan'da Cumartesi Pazarı Sonrası Oluşan Çirkin Görüntüler Tepki Topluyor

YaşamYerelEdirne 4
Yayınlama: 7 Ağustos 2024 Çarşamba 14:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Keşan'da Cumartesi günü kurulan pazarın ardından çıkan çirkin görüntüler, esnafın çöplerini gelişi güzel bırakmasının sonucu olarak ortaya çıktı. Vatandaşlar ve belediye, temizlik konusundaki duyarsızlığa tepki gösteriyor.

Keşan'da Cumartesi Pazarı Sonrası Oluşan Çirkin Görüntüler Tepki Topluyor

Keşan'da Cumartesi Pazarı'nın ardından ortaya çıkan çirkin manzaralar şehir halkını isyan ettirdi! Esnafın bıraktığı çöpler belediyeyi ve vatandaşları zor durumda bırakıyor. Peki, çözüm ne olacak?

Keşan’da Cumartesi günü kurulan pazarın ardından çıkan ortaya çıkan çirkin görüntüler için esnafın çöpünü toplamaları isteniyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan belediye bahçesinde kurulan meyva ve sebze pazar yerinin yanı sıra, Rasim Ergene Caddesi ve eski itfaiye binası çevresindeki giysi sergilerinin toplanmasının ardından ortalığa çıkan çirkin görüntü vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılanıyor.

Vatandaşlar, “Sergilerin toplanmasından sonra esnaf çöplerini gelişi güzel bırakıyorlar, ortaya çıkan bu görüntü hem temizlik işleri personelini zor durumda bırakırken, hem de tepkilere neden oluyor. Daha önceki Mehmet Özcan döneminde esnaflara siyah çöp poşeti dağıtılarak esnafın çöplerini bu poşetlere bırakarak, toplanması konusunda daha kolay oluyordu. Umarız ki Keşan Belediyesi hem bu uygulamayı yeniden hayata geçirir ve yine de esnaf duyarsızlığa devam ederse ceza verilmeli ve serigi açmama cezası verilirse sorunun çözüleceğine inanıyoruz” dedi.

Cumartesi pazarının ardından Keşan'da oluşan çirkin görüntüler, esnafın duyarsızlığı ile tırmanarak tepkilere neden olmaya devam ediyor. Vatandaşlar, belediyeden yaşanan soruna acil çözüm getirmesini ve esnafın daha sorumlu davranmasını talep ediyor. Konunun çözümü için belediye ve halk arasında iş birliği yapılması gerektiği vurgulanıyor.

BENZER HABER