DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,862.56 ₺
BTC 62,979.85 $
ETH 2,452.28 $
BİST 9,926.25

Keşan ve Yenimuhacir’de Milli Takım Tutkusu Dev Ekranlarda

YaşamYerelEdirne 5
Yayınlama: 28 Haziran 2024 Cuma 11:55 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türk Milli Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turuna yükselmek için Çekya ile mücadelesine Keşan ve Yenimuhacir halkı dev ekranlar karşısında coşkuyla eşlik etti. Keşan Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda ve Yenimuhacir Belediyesi'nin açık düğün salonunda kurduğu dev ekranlar sayesinde vatandaşlar, milli takıma destek vermenin gururunu yaşadı.

Keşan ve Yenimuhacir’de Milli Takım Tutkusu Dev Ekranlarda

Türk Milli Takımı'nın Çekya maçı Keşan ve Yenimuhacir halkını ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Belediyelerin öncülüğünde kurulan dev ekranlar, coşkulu taraftarların heyecanını yansıtıyor. Son 16 turuna yükselmek için mücadele eden milli takım, bölge halkının gönüllerinde taht kuruyor.

Keşan ve Yenimuhacir'de Millilerin son 16 turuna kalmak için mücadele ettiği Çekya mücadelesine dev ekranlar karşısında eşlik edildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Türk Milli Takımı’nın Avrupa Futbol Şampiyonası  öncesi son 16’ya kalmak için Çekya ile oynadığı maç Keşan Belediyesi ve Yenimuhacir Belediyesi tarafından kurulan dev ekranlarda vatandaşla buluştu.

Keşan’da Cumhuriyet Meydanı’nda saat 22.00’de kurulan dev ekranda Keşanlılar Türk Milli Takımı’na destek verdi.

Yenimuhacir’de da açık düğün salonunda kurulan dev ekranda da Yenimuhacırlılar Türk Milli Takımı’na destek verdi.

Türk Millİ Takımı’nın 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından Keşanlılar ve Yenimuhacırlılar büyük sevinç gösterilerinde bulun

Türk Milli Takımı'nın gösterdiği performans, Keşan ve Yenimuhacir halkını heyecanlandırıyor. Dev ekranlar karşısında bir araya gelen taraftarlar, milli takıma büyük destek veriyor ve coşkulu bir atmosfer oluşturuyor. Maç sonucuyla birlikte yaşanan sevinç gösterileri, bölgede birlik ve beraberliğin simgesi haline geliyor. Türk futbolunun yükselen değeri milli takım, Keşan ve Yenimuhacir halkının gururu olmaya devam ediyor.

BENZER HABER