DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.22 ₺
STERLIN 44.80 ₺
G.ALTIN 2,979.98 ₺
BTC 67,328.85 $
ETH 2,607.95 $
BİST 9,055.29

Keşan TSO Heyeti Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç'e Ziyaret Gerçekleştirdi

YaşamYerelEdirne 11
Yayınlama: 27 Temmuz 2024 Cumartesi 13:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Koru, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve üyeleri; Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Günenç'e plaket takdim edildi ve bölgemizdeki ticaret, sanayi, tarım ve turizm konularında istişarelerde bulunuldu.

Keşan TSO Heyeti Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında ticaretten tarıma, sanayiden turizme kadar birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu. Günenç'e yapılan plaket takdimi ise ziyaretin öne çıkan detayları arasındaydı.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Koru, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Ziyaret nedeniyle yapılan açıklamada “Keşan TSO Heyeti olarak Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’e yeni dönemde çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledik. Bölgemiz ticaret, sanayi, tarım ve turizm alanları üzerine istişarelerde bulunduk. Bizleri ağırlayan Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz.”

Ziyarette Şapçı ile Koru, Günenç’e de çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Günenç’te ziyaret nedeniyle Şapçı ve Koru’ya teşekkür etti.

Keşan TSO heyeti, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç'e yaptıkları ziyaret sırasında yeni dönemdeki çalışmaları için destek ve başarılar diledi. Ayrıca Günenç'e verilen plaket, ziyaretin anlamını pekiştirdi. Bölgenin ekonomik ve ticari konuları üzerine yapılan istişareler ise bölgeler arası iş birliğinin önemini vurguladı. Günenç'in de ziyaret nedeniyle teşekkür ifadesi, ziyaretin samimiyetini ortaya koydu.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code