DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.13 ₺
STERLIN 45.43 ₺
G.ALTIN 2,845.75 ₺
BTC 63,030.28 $
ETH 2,454.24 $
BİST 9,975.61

Keşan Polisinden Flaş Operasyon: Kayıp Motosiklet Bulundu!

GündemYerelEdirne 4
Yayınlama: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 09:35 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne'nin Keşan ilçesinde kayıp olarak bildirilen bir motosiklet, Keşan Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından bulundu ve sahibine teslim edildi. Olay, Keşan'ın Yukarı Zaferiyye Mahallesi Medya Caddesi'nde gerçekleşti. Motosiklet sahibi motosikletinin kaybolduğunu bildirdi, ancak polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda motosikletin sahibinin babası tarafından alındığı tespit edildi.

Keşan Polisinden Flaş Operasyon: Kayıp Motosiklet Bulundu!

Keşan Polisinden flaş operasyon! Kayıp motosikletin bulunması şaşkınlık yarattı. Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşanan olay, polis ve vatandaşları şaşırttı. Detaylar haberimizde!

Edirne'nin Keşan ilçesinde kayıp olarak bildirilen bir motosiklet, Keşan Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından bulundu ve sahibine teslim edildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Alınan bilgiye göre olay, Keşan'ın Yukarı Zaferiyye Mahallesi Medya Caddesi'nde gerçekleşti.

Müşteki A.Ü., motosikletinin kaybolduğunu polise bildirdi.

Keşan Polis Merkezi Amirliği ekipleri yaptığı çalışmalar sonucunda motosikletin A.Ü.'nün babası tarafından alındığını tespit etti.

Motosiklet babasının izniyle A.Ü.'ye teslim edildi. A.Ü., şikayetini geri çektiğini ve motosikleti bulduğu için polise teşekkür ettiğini beyan etti.

Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşanan olayda, kayıp olarak bildirilen motosikletin bulunması herkesi sevindirdi. Keşan Polis Merkezi Amirliği'nin titiz çalışmaları sonucunda, kaybolan motosiklet sahibine geri teslim edildi. Motosikletin, babası tarafından alındığı ortaya çıktı ve olayın ardından sahibi polise teşekkür etti. Olayın ayrıntıları merak ediliyor.

BENZER HABER