DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,857.44 ₺
BTC 62,985.20 $
ETH 2,452.48 $
BİST 9,950.86

Keşan Kent Konseyi, Keşan TSO'ya Ziyaret Gerçekleştirdi

EkonomiYerelEdirne 9
Yayınlama: 19 Temmuz 2024 Cuma 14:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Keşan Kent Konseyi Başkanı Uğur Özdağlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Yapılan açıklamada, bölgenin ticaret, sanayi, tarım ve turizm alanları üzerine istişarelerde bulundukları belirtildi.

Keşan Kent Konseyi, Keşan TSO'ya Ziyaret Gerçekleştirdi

Keşan Kent Konseyi ve Keşan TSO arasında gerçekleşen heyecan verici ziyaret! Bölgenin önemli konuları masaya yatırıldı.

Keşan Kent Konseyi Başkanı  Başkanı Uğur Özdağlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’ni ziyaret etti.

Erdoğan DEMİR-EDİRNE (İGFA) - Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa AnbarcıOnur Yılmaz, Meclis Üyeleri Ayşe DenizGöksel AktaşTarık Özbek ve Genel Sekreter Erdem Başak Keşan Kent Konseyi Başkanı Uğur Özdağlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni konuk etti.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ziyaret ile ilgili yapılan açıklama şöyle; “Ziyaret kapsamında bölgemiz ticaret, sanayi, tarım ve turizm alanları üzerine istişarelerde bulunduk.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Keşan Kent Konseyi Başkanı Uğur Özdağlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.

Keşan Kent Konseyi Başkanı Uğur Özdağlı ve yönetim kurulu üyeleri, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek bölgenin ekonomik ve ticari geleceği hakkında önemli görüşmelerde bulundular. Görüşmede, ticaret, sanayi, tarım ve turizm sektörlerine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve iş birliği potansiyeli değerlendirildi. Ziyaret, bölgedeki yerel paydaşlar arasındaki işbirliğinin güçlenmesine katkı sağlayacak önemli adımlardan biri olarak dikkat çekti.

BENZER HABER