DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Keşan İnönü İlkokulu İnşaatına Başlandı! Öğrenciler Yeni Bina İle Buluşacak

GündemYerelEdirne 13
Yayınlama: 14 Temmuz 2024 Pazar 18:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2022 yılında yıkımı gerçekleştirilen İnönü İlkokulu'nda, yapım işi ihalesini alan firma hafriyat çalışmalarını sürdürüyor. Okulun yeni binası için eğitim öğretim yılına yetişmesi için hızla çalışmalar devam ediyor.

Keşan İnönü İlkokulu İnşaatına Başlandı! Öğrenciler Yeni Bina İle Buluşacak

Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan İnönü İlkokulu'nda yapılan çalışmalar, yeni okul binasının heyecanla beklenen eğitim öğretim yılına yetişeceği umudunu taşıyor. Öğrencilerin yeni ve modern bir eğitim ortamına kavuşacakları bu süreç, bölge halkı tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Eğitim ve öğretimde kaliteli bir ortam sunmayı hedefleyen proje, bölgedeki eğitim seviyesine de olumlu katkı sağlayacak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklar, yeni okul binası ile daha iyi imkanlara kavuşacaklar.

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2022 yılında yıkımı gerçekleştirilen İnönü İlkokulu’nda çalışmalar başladı. Okulun yapım işi ihalesini alan firma hafriyat çalışmalarını sürdürüyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'nin Keşan ilçesinde ilkokula ilişkin hafriyat çalışmaların tamamlanması sonrasında arsa etrafında güvenlik önlemi alınacağı ve temeli atılacağı öğrenildi.

Yeni okul binasının eğitim öğretim yılına zor yetişeceği tahmin ediliyor.

Hatırlanacağı gibi, İnönü İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler, binanın yıkımından sonra eğitimlerine Kurtuluş İlkokulu’nda devam etmiş, ardından da Atatürk Ortaokulu’na geçmişti.

Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan İnönü İlkokulu'nun yapım süreci, bölge halkı ve öğrenciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yıkımı gerçekleştirilen eski bina sonrasında başlatılan çalışmalar, çocukların daha iyi bir eğitim alabilecekleri modern bir ortamın yakında hayata geçirileceği umudunu taşıyor. Hem eğitim öğretim standartlarının yükseltilmesi hem de öğrencilerin daha sağlıklı bir eğitim ortamında bulunmaları adına yapılan bu çalışmalar, bölge halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Yapılan hafriyat çalışmaları ve yeni okul binasının inşası, bölgenin eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayacak.

BENZER HABER