DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Keşan İlçesi Keşanspor Kulübü Eski Başkanı Hayri Çomer Vefat Etti

YaşamYerelEdirne 9
Yayınlama: 13 Ağustos 2024 Salı 11:58 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir dönem Keşanspor Kulübü ile DYP'nin de İlçe Başkanlığı'nı yapan 84 yaşındaki Hayri Çomer, hayatını kaybetti. Çomer, Yeni Camii'de düzenlenen kalabalık törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Keşan İlçesi Keşanspor Kulübü Eski Başkanı Hayri Çomer Vefat Etti

Edirne'nin Keşan ilçesinde futbol camiasında uzun yıllar hizmet veren Keşanspor Kulübü eski başkanı Hayri Çomer'in vefatı büyük bir üzüntü yarattı. Cenaze törenine birçok siyasi temsilci ve vatandaş katıldı, Keşan halkı acıyı birlikte paylaştı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir dönem Keşanspor Kulübü ile DYP'nin de İlçe Başkanlığı'nı yapan Hayri Çomer, 84 yaşında hayatını kaybetti.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan'ın sevilen simalarından Hayri Çomer, Yeni Camii'de düzenlenen kalabalık bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çomer'in cenazesine AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

84 yaşında hayata gözlerini yuman Hayri Çomer'in cenazesi Yeni Cami’de kılınan cenaze namazı ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde spor camiasında iz bırakan isimlerden biri olan Hayri Çomer, Keşanspor Kulübü'nün önemli isimlerinden biriydi. 84 yaşındaki Çomer'in vefatı, Keşan halkını derin bir üzüntüye boğdu. Yapmış olduğu hizmetlerle tanınan ve sevilen bir kişi olan Hayri Çomer'in cenazesi, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

BENZER HABER