DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Keşan Halkı Milli Maç Heyecanını Dev Ekranda Şehitlik Parkı'nda Yaşayacak

Gündem 17
Yayınlama: 6 Temmuz 2024 Cumartesi 12:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türk Milli Takımı'nın bu akşam Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçı, Şehitlik Parkı'nda kurulacak dev ekranda Keşanlılarla buluşacak. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin finale kalması durumunda şampiyonluk maçı da Keşan Atatürk Stadı'nda dev ekrandan yayınlanacak.

Keşan Halkı Milli Maç Heyecanını Dev Ekranda Şehitlik Parkı'nda Yaşayacak

Türk Milli Takımı'nın heyecanla beklenen maçı, Keşan halkını büyük bir coşkuyla buluşturacak. Dev ekranda izlenecek olan maçın, Şehitlik Parkı'nda gerçekleşecek olması, futbol tutkunlarını heyecanlandırıyor. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın açıklamasıyla, olası şampiyonluk maçının da Keşan Atatürk Stadı'nda yayınlanacak olması, şehirde büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Türk Milli Takımımızın bu akşam Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile oynanacak maçı  Şehitlik Parkı’nın bulunduğu alanda kurulacak dev ekranda Keşanlılarla buluşacak.

Mehmet AYTAÇ / EDRİNE (İGFA) - Edirne İGFA Temsilcisi Erdoğan Demir’in, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a yaptığı çağrıda Hollanda maçının Keşan Atatürk Stadı’na kurulacak dev ekrandan izlettirilmesi konusunda bir çok sporsever ve siyasi parti ilçe başkanları çağrımıza destek verirken, kendisiyle görüştüğümüz Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’da Türkiye’nin finale kalması halinde şampiyonluk maçının Keşan Atatürk Stadı’nda kurulacak olan dev ekrandan izlettirileceğini açıklamıştı.

Karşılaşma bu akşam saat 22.00’de başlayacak.

Türk Milli Takımı'nın mücadelelerine destek vermek isteyen Keşanlılar, Şehitlik Parkı'nda bir araya gelerek futbol heyecanını doyasıya yaşayacaklar. Keşan Belediye Başkanı'nın organizasyonuyla maçların dev ekrandan yayınlanacak olması, şehir halkının bir arada olma ve milli takıma destek gösterme fırsatını arttıracak. Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bu karşılaşma, Keşan'da unutulmaz bir atmosfere sahne olacak.

BENZER HABER