DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

Keşan Belediyesi'nin İftar Programına Büyük İlgi

YaşamYerelEdirne 4
Yayınlama: 7 Nisan 2024 Pazar 09:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı

'Edirne'de Keşan Belediyesi ev sahipliğinde, Ramazan ve Kadir Gecesi'nin manevi atmosferiyle bir arada coşkuyla yaşandığı iftar programı, eski İtfaiye Alanı'nda gerçekleştirildi. Keşan Belediye Başkanı Op.Dr. Mehmet Özcan ve eşi Şengül Özcan, binlerce kişinin katıldığı iftar programına özel ilgi gösterdi. Program kapsamında dualar eşliğinde oruçlar açıldı ve katılımcılara iftar yemeği ikram edildi.

Keşan Belediyesi'nin İftar Programına Büyük İlgi

Edirne'nin Keşan ilçesinde gerçekleşen Keşan Belediyesi'nin iftar programına büyük ilgi! Binlerce kişinin katıldığı ve manevi atmosferin yoğun yaşandığı programda Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve eşi Şengül Özcan da katılımcılarla yakından ilgilendi.

Edirne'de Keşan Belediyesi ev sahipliğinde, Ramazan’ın ve Kadir Gecesi’nin maneviyatının bir arada coşkuyla yaşandığı iftar programı düzenlendi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Edirne'nin Keşan ilçesinde eski İtfaiye Alanı’nda gerçekleştirilen Keşan Belediyesi'nin iftara vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

Keşan Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Op.Dr. Mehmet Özcan ve eşi Şengül Özcan iftara gelen vatandaşların masalarını ziyaret ederek, Ramazan Ayı’nı kutlayarak, afiyet olsun dileklerinde bulundu. Kurulan sofralarda binlerce kişinin aynı anda orucunu açtı.

İftar yemeği sonrasında okunan yemek duası ardınan vatandaşlar, iftar yemeği dolayısıyla Başkan Özcan’a teşekkür etti.

Keşan Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı, Ramazan'ın ve Kadir Gecesi'nin maneviyatını yansıtan anlamlı bir etkinlik oldu. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve eşi Şengül Özcan'ın katıldığı programda dualar edildi, oruçlar açıldı ve vatandaşlarla bir arada olundu. Program sonunda iftar yemeği dolayısıyla Başkan Özcan'a teşekkür eden katılımcılar, birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha vurguladılar.

BENZER HABER