DOLAR 34.24 ₺
EURO 37.18 ₺
STERLIN 44.49 ₺
G.ALTIN 3,013.73 ₺
BTC 67,258.81 $
ETH 2,545.57 $
BİST 8,872.85

Keşan Belediyesi, Türkiye-Portekiz maçını canlı yayınlayacak

YaşamYerelEdirne 6
Yayınlama: 22 Haziran 2024 Cumartesi 11:16 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Keşan Belediye Başkanlı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’nin Portekiz maçını Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde canlı olarak yayınlayacak. Keşanlılara destek çağrısı yapılırken, maçın Türkiye için büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Keşan Belediyesi, Türkiye-Portekiz maçını canlı yayınlayacak

Keşan Belediye Başkanlı Avrupa Futbol Şampiyonasında heyecan dorukta! Keşan Belediyesi, Türkiye’nin Portekiz maçını canlı olarak yayınlama kararı aldı. Türkiye için büyük önem taşıyan bu karşılaşmayı Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'nde izlemeye hazır mısınız?

Keşan Belediye Başkanlı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’nin Portekiz maçını canlı olarak yayınlayacak.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Belediyesi’nden yapılan açıklamada Türkiye için gruptan çıkma konusunda büyük önem arz eden Portekiz maçını saat 19.00’dan itibaren Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde Keşanlılar için yayınlanacağı belirtilerek “Türkiye’nin bu önemli gecesinde bizler de Keşanlıların bu maçta takımımıza destek vermesi anlamında böyle bir uygulama yapacağız. Tüm Keşanlıları saat 19.00’da Türk Milli takımımıza destek vermek için Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’ne bekliyoruz “ denildi.

Karşılaşmayı Keşan Belediye Başkanı Op.Dr. Mehmet Özcan’ın da Keşanlılarla birlikte izlemesi bekleniyor.

Keşan Belediyesi, Türkiye-Portekiz maçını canlı yayınlayarak futbol tutkunlarını bir araya getirecek. Özellikle Türkiye için gruptan çıkma önemine sahip olan bu maç, Keşanlılar için doyasıya bir futbol keyfi sunacak. Tüm desteği arkasına alarak, Keşanlılar Türkiye milli takımına destek olacaklar.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code