DOLAR 34.15 ₺
EURO 38.24 ₺
STERLIN 45.70 ₺
G.ALTIN 2,917.20 ₺
BTC 64,541.39 $
ETH 2,660.76 $
BİST 10,036.03

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a Ziyaretten Hayırlı Olsun Dilekleri!

GündemYerelEdirne 5
Yayınlama: 6 Nisan 2024 Cumartesi 10:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Keşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Özcan, dün Keşanlı basın mensupları tarafından makamında ziyaret edildi. Ziyarette, Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir ve Keşanlı gazeteciler, Özcan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a Ziyaretten Hayırlı Olsun Dilekleri!

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşanlı basın mensuplarının ziyaretiyle sürpriz karşılaştı! Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir ve diğer gazeteciler, Özcan'ı makamında ağırladı. Ziyarette, samimi bir ortamda yeni görevinde başarılar dileyen basın mensupları, Mehmet Özcan'ı alkışlarla kutladı!

Keşanlı basın mensupları dün 31 Mart yerel seçimlerinde Keşan Belediye Başkanlığı görevine seçilen Op.Dr. Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Mehmet AYTAÇ / EDİRNE (İGFA) - Keşan Postası Yazı İşleri Müdürü ve Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Başkan Yardımcısı Gökhan Tuzladan ve Keşanlı gazeteciler Necdet Uybaş, Ömer Çakıcı, Hasan Özkan, Ömür Çakıcı, Neşe Tosun, İlkay Özel, Gökhan Aksoy ve Alpcan Demir, saat 13.00 sıralarında  Özcan’ı makamında ziyaret görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Keşan Belediye Meclis üyesi Şakir  Bilgin Atlı da haır bulundu.

Özcan da Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi’nin üyesi ve değerli Keşanlı basın mensuplarını makamında ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek “Kamuoyunu doğru ve hızlı şekilde bilgilendiren, ilkeli ve dürüst gazeteciliği kendine ilke edinmiş değerli basın mensuplarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşanlı basın mensupları tarafından yapılan hayırlı olsun ziyaretiyle duygusal anlar yaşadı. Özcan, Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi üyeleri ve gazetecilerle bir araya gelerek samimi sohbetlerde bulundu. Keşan halkının sesi olan basın mensuplarının desteğiyle yeni döneme başlayan Mehmet Özcan, kamuoyunu doğru ve güvenilir şekilde bilgilendirmeye devam edecek.

BENZER HABER