DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,857.44 ₺
BTC 62,985.20 $
ETH 2,452.48 $
BİST 9,950.86

Keşan Belediye Başkan Adayları Oy Kullandı

SiyasetYerelEdirne 7
Yayınlama: 31 Mart 2024 Pazar 16:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bugün gerçekleşen yerel seçimlerde Keşan Belediye Başkan adayları, oy verme işlemlerini gerçekleştirdi. Keşan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, Ahmet Yenice Ortaokulu’nda ailesi ile birlikte oy kullandı. CHP Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ise eşi Şengül Özcan ile birlikte İlhami Ertem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sandık başına gitti. İYİ Parti adayı Zafer Sarıkeçe, oyunu Anadolu Lisesi’nde kullanırken, Gelecek Partisi adayı Aydoğan Ersöz Raşit Efendi

Keşan Belediye Başkan Adayları Oy Kullandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerde, belediye başkan adayları sandık başına gitti. Keşan Belediye Başkanı ve adaylar, oy kullanarak demokratik sürece katkıda bulundular. Belediye başkan adaylarının aileleriyle birlikte yaptıkları oy kullanma işlemi, ilçedeki seçim heyecanını yansıttı.

Bugün gerçekleşen yerel seçimlerde Keşan Belediye Başkan adayları, oy verme işlemlerini gerçekleştirdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşanlı belediye başkan adayları oylarını nerede kullandı?

Keşan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu Ahmet Yenice Ortaokulu’ndaki 1049 nolu sandıkta ailesi ile birlikte, CHP Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan eşi Şengül Özcan ile birlikte İlhami Ertem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' ndeki 1062 nolu sandıkta ,

İYİ Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Zafer Sarıkeçe oyunu Anadolu Lisesi'ndeki 1046 nolu sandıkta,

Gelecek Partisi Keşan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Ersöz oyunu Raşit Efendi İlkokulu 1032 nolu sandıkta,

Saadet Partisi Keşan Belediye Başkan Adayı Ahmet Köseler İlhami Ertem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' ndeki 1061 nolu sandıkta ve Yeniden Refah Partisi Keşan Belediye Başkan Adayı Selim Uyar ailesi ile birlikte Yediyüz evler Şehit Akın Buluş İlkokulu’ndaki 1091 nolu sandıkta oylarını kullandı.

Helvacıoğlu, Özcan, Sarıkeçe, Ersöz, Köseler ve Uyar seçimlerin Keşan için hayırlı olmasını diledi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerde, belediye başkan adayları oylarını kullandı. Keşan Belediye Başkanı ve diğer adaylar, demokratik hakkını kullanarak seçim sürecine aktif bir şekilde katıldılar. Adayların aileleriyle birlikte sandık başında olmaları, seçim atmosferine renk kattı ve halkla olan bağlarını güçlendirdi.

BENZER HABER