DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Keles'te Gençler İçin Yepyeni Bir Merkez Eylül Ayında Açılacak!

GündemYerelBursa 12
Yayınlama: 25 Haziran 2024 Salı 10:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Keles Belediyesi tarafından başlatılan gençlik kampı merkezinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Keles Belediye Başkanı Ali Doğru, yapılan incelemelerle çalışmalar hakkında bilgi edindi. Eylül ayında tamamlanması planlanan gençlik merkeziyle ilgili heyecan dorukta!

Keles'te Gençler İçin Yepyeni Bir Merkez Eylül Ayında Açılacak!

Bursa Keles Belediyesi, gençler için heyecan verici bir proje üzerinde çalışıyor! Başkan Ali Doğru, gençlik kampı merkezi inşaatını ziyaret ederek detayları gözden geçirdi. Eylül ayında kullanıma açılacak merkez için beklentiler yüksek!

Keles'e Gençlik kampı merkezi yapıyor. Başkan Doğru inşaat çalışmaları yerinde inceledi.

Hasan YALÇIN / www.bursaekspress.com

BURSA (İGFA) - Bursa Keles Belediyesi tarafından inşaat çalışmalarına başlanan gençlik kampı merkezini ziyaret eden Keles Belediye Başkanı Ali Doğru çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Başkan Doğru," Yapımı tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezi inşaatında çalışma arkadaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk.

Gençlik merkezimiz Eylül ayında inşaallah çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetinde olacak dedi.

Bursa Keles Belediyesi tarafından hayata geçirilen gençlik kampı merkezi projesi, gençler ve çocuklar için benzersiz bir mekanın kapılarını aralıyor. Başkan Ali Doğru'nun yakından takip ettiği inşaat çalışmalarıyla modern ve fonksiyonel bir merkezin oluşturulduğu görülüyor. Eylül ayında hizmete açılacak olan merkez, gençlerin sosyal ve kültürel aktivitelerde buluşacağı bir nokta olacak.

BENZER HABER