DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.34 ₺
G.ALTIN 2,834.58 ₺
BTC 61,781.42 $
ETH 2,383.33 $
BİST 9,975.61

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci'nin 15 Temmuz Açıklaması

EkonomiYerelKayseri 17
Yayınlama: 14 Temmuz 2024 Pazar 07:49 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için yaptığı açıklamada, hain darbe teşebbüsüne karşı duruşlarının devam edeceğini vurgulayarak devletin terör örgütlerine karşı mücadelesinin arkasında olduklarını belirtti.

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci'nin 15 Temmuz Açıklaması

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci'nin 15 Temmuz açıklamaları Türkiye'nin milli birlik ve demokrasi inancının önemine vurgu yapıyor. Hain darbe teşebbüslerine karşı kararlı duruşlarını sürdüreceklerini belirten Büyüksimitci'nin sözleri dikkat çekiyor.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile bir açıklama yaparak, “Hain darbe teşebbüsüne o gece kararlılıkla karşı durduğumuz gibi, bundan sonra da tüm terör örgütlerine karşı devletimizin ve güvenlik güçlerimizin verdiği mücadelenin yanında olacağız” dedi.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Her bakımdan bir dönüm noktası olan 15 Temmuz gecesi göstermiştir ki; hiçbir ihanet odağı, milli ruh ve demokrasi inancımız karşısında duramaz. Türkiye Cumhuriyeti tüm egemenlik yetkisini kayıtsız ve şartsız olarak milletimizden almaktadır. Demokrasimize yönelen her türlü saldırı dün olduğu gibi bugün de en sert şekilde karşılık bulacaktır.

Türkiye demokrasisine ve hukuk devleti yapısına kasteden bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız. Gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyiz. Demokrasi ve milletin iradesi dışında bir seçeneğe de boyun eğmeyiz. 15 Temmuz gecesi milletimizin gösterdiği direniş bunun en güzel örneğidir. Hain darbe teşebbüsüne o gece kararlılıkla karşı durduğumuz gibi, bundan sonra da tüm terör örgütlerine karşı devletimizin ve güvenlik güçlerimizin verdiği mücadelenin yanında olacağız.

Bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyoruz. Bu şanlı direniş sürecinde gazilik mertebesine erişen kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Yedi düvele göğsünü siper ederek, bu aziz vatanı yeniden vatan kılan necip milletimizi de şükranla ve saygıyla selamlıyoruz”

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimine karşı Türk milletinin gösterdiği kararlılık ve demokrasi inancının önemine vurgu yaparak, devletin terör örgütlerine karşı mücadelesine desteklerinin devam edeceğini ifade etti. 15 Temmuz'da ortaya konan milli ruhun ve demokrasiye olan inancın Türkiye'nin egemenlik haklarını koruma konusundaki kararlılığını gösterdiğini belirten Büyüksimitci, milletin gösterdiği direnişin tüm dünyaya örnek olduğunu vurguladı. Aynı zamanda 15 Temmuz'da hayatını kaybeden şehitleri rahmetle anarak gazilere de minnet duygularını dile getiren Büyüksimitci, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaparak, gelecekte de devletin yanında olacaklarını ifade etti.

BENZER HABER