DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Kayseri Talas'ta Gazzeli çocuklar için duygusal sergi açılıyor

YaşamYerelKayseri 3
Yayınlama: 17 Ağustos 2024 Cumartesi 09:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Talas Belediyesi ve Uluslararası Balkan Kooperatifi işbirliğiyle Gazze'deki dramı anlatan 50 eserin yer aldığı sergi, 19 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda ziyaretçilere kapılarını açacak. Sergi, 7 Ekim'den bu yana devam eden İsrail'in Gazze'deki soykırımını protesto etmek ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenleniyor.

Kayseri Talas'ta Gazzeli çocuklar için duygusal sergi açılıyor

Kayseri Talas'ta, Gazzeli çocuklar için düzenlenen duygusal sergi 19 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. 50 eserin yer aldığı sergi, İsrail'in Gazze'de devam eden soykırımına karşı bir duruş sergiliyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, herkesi bu anlamlı sergiye davet ediyor.

Kayseri Talas Belediyesi, Uluslararası Balkan Kooperatifi ile birlikte Gazze'de yaşanan dramı gözler önüne seren bir sergi açıyor.

KAYSERİ (İGFA) - 7 Ekim’den bu yana İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırıma dur demek ve yaşananlara dikkat çekmek amacıyla hazırlanan ve 50 eserin yer aldığı sergi, 19 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’te Cumhuriyet Meydanında açılacak.

3 gün sürecek serginin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, herkesi Gazze’deki soykırıma dikkat çeken bu sergiye davet etti.

Kayseri Talas Belediyesi ve Uluslararası Balkan Kooperatifi işbirliğiyle düzenlenen Gazze dramını konu alan sergi, 19 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. İsrail'in Gazze'de devam eden soykırımına dikkat çekmek ve insanları bu konuda duyarlı olmaya çağırmak amacıyla hazırlanan serginin açılışı, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise tüm ziyaretçileri sergiye katılmaya davet ediyor. Sergi, 3 gün boyunca ziyaretçilerini duygusal bir yolculuğa çıkaracak ve kayda değer bir farkındalık yaratacak.

BENZER HABER