DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,835.40 ₺
BTC 61,812.95 $
ETH 2,384.55 $
BİST 9,975.61

Kayseri Talas Pazarında Maharetli Eller Şöleni Başlıyor

YaşamYerelKayseri 7
Yayınlama: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 12:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Talas Belediyesi’nin işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, Mevlana Mahallesi Pazar yerinde yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor. El işi tekstil ürünlerinden ahşap eserlere, ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan pazarda alışveriş keyfi yaşanacak.

Kayseri Talas Pazarında Maharetli Eller Şöleni Başlıyor

Kayseri Talas Belediyesi'nin desteklediği Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı, renkli ve dopdolu ürünleriyle yarın Mevlana Mahallesi Pazarı'nda açılıyor. El emeği göz nuru ürünlerin buluşma noktası olan pazar, ziyaretçilerine keyif dolu alışveriş deneyimi sunacak.

Kayseri Talas Belediyesi’nin Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’ bir kez daha Mevlana Mahallesi Pazar yerinde tezgah açacak.

KAYSERİ (İGFA) - Yaklaşık 4 yıldır her ayın birinci ve üçüncü pazar günü Harman Mahallesi Meydanına kurulan ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, iki hafta önce ilk kez Mevlana Mahallesi Salı Pazarında kurulmuştu.

Yarın kurulacak olan pazarda el işi tekstil ürünlerinden ahşap eserlere ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok nadide ürün satışa sunulacak.

 

Kayseri Talas'ta bulunan Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı, el işi severler için bir cennet olmaya devam ediyor. Her zevke hitap eden zengin ürün yelpazesi ve maharetli ellerin ürettiği özgün tasarımlar, alışveriş tutkunlarını coşturuyor. Mevlana Mahallesi Pazarı'nda tekrar açılacak olan bu renkli pazarı kaçırmayın!

BENZER HABER