DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Kayseri Talas Belediyesi Espor ve İnovasyon Merkezinde Yaz Kurslarına Mucitleri Bekliyor

Yaşam 9
Yayınlama: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 09:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Talas Belediyesi’nin Türkiye’nin sabit arenalı tek Espor ve İnovasyon Merkezi'nde yaz dönemi kayıtları başladı. İlkokul ve ortaokul düzeyinde 'robotik kodlama', 'arduino' ile '3B modelleme ve baskı' kurslarına başvurular, Espor ve İnovasyon Merkezi’nde kabul ediliyor. Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, genç mucitlere temmuz-ağustos döneminde iki aylık eğitim programının sunulacağını belirtti.

Kayseri Talas Belediyesi Espor ve İnovasyon Merkezinde Yaz Kurslarına Mucitleri Bekliyor

Kayseri Talas Belediyesi, Türkiye’nin tek sabit arenalı Espor ve İnovasyon Merkezi’nde yaz dönemi için mucitleri bekliyor. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik robotik kodlama, arduino ve 3B modelleme ve baskı kurslarıyla gençlere yenilikçi eğitim imkanı sunulacak.

Kayseri Talas Belediyesi’ne ait Türkiye’nin sabit arenalı tek Espor ve İnovasyon Merkezinde yaz dönemi kayıtları başladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
İlkokul ve ortaokul düzeyinde ‘robotik kodlama’, ‘arduino’ ile ‘3B modelleme ve baskı’ alanlarında verilecek kurslara başvurular, Atatürk Bulvarı Dedeoğlu Cami karşısındaki Espor ve İnovasyon Merkezi’ne şahsen yapılıyor.

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilgi duyan genç mucitlere temmuz-ağustos döneminde yaklaşık iki aylık bir eğitim verileceğini söyledi.

Kayseri Talas Belediyesi’nin Espor ve İnovasyon Merkezi, gençlerin teknolojiye ilgi duyan, yaratıcı zekalarını geliştirmek isteyenler için enfes bir fırsat sunuyor. Başvuruların şahsen yapılacağı merkezde, Temmuz-Ağustos döneminde düzenlenecek eğitim programı, gençlerin teknoloji alanındaki yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyacak.

BENZER HABER