DOLAR 34.14 ₺
EURO 38.05 ₺
STERLIN 45.56 ₺
G.ALTIN 2,918.30 ₺
BTC 64,547.82 $
ETH 2,661.02 $
BİST 9,891.00

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nde Yeni Dönem Başladı: Meclis İlk Toplantısı Gerçekleştirildi

Gündem 4
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 10:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nin yeni döneminin ilk Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi. 1. ve 2. meclis başkan vekillikleri, katip üyeleri, encümen üyeleri ve komisyonlar seçimleri yapıldı. 2023 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Melikgazi Belediye Başkanı, meclis üyelerine uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ederek 2024-2029 dönemi için hayırlı kararlar alınmasını temenni etti. Toplantı, meclis üyelerinin kendilerini tanıtmasıyl

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nde Yeni Dönem Başladı: Meclis İlk Toplantısı Gerçekleştirildi

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nin yeni dönemi nefes kesen bir başlangıçla açıldı! Meclis Toplantısı, seçimler ve heyecan dolu anlarla dolu geçti. Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu'nun liderliğinde alınan kararlar, Melikgazi için heyecanlı bir geleceğin habercisi oldu. Detaylar için hemen tıklayın!

Kayseri Melikgazi Belediyesi yeni dönem ilk Meclis Toplantısı, Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Meclis'te  1. ve 2. meclis başkan vekillikleri, katip üyeleri, encümen üyeleri, komisyonlar olmak üzere seçimler yapıldı. Kayseri Melikgazi Belediyesi 2023 yılı Faaliyet Raporu da Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

2019-2024 yılları arasında Melikgazi Meclisinde uyum içinde çalıştıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu önümüzdeki 5 yıl birlikte görev yapacağımız meclis üyesi arkadaşlarımız belirlendi. Son derece uyumlu çalıştığımız hizmet dolu 5 yılımızı geride bıraktık. Tüm meclis üyelerimize emeklerinden ve alınan kararlarda gösterdikleri uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada da huzurlu ve uyumlu bir Meclis olacağımızı temenni ediyorum. 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısında alınan kararların Melikgazi'miz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah yine el ele Melikgazi'mize güzel ve nitelikli hizmetler kazandırmak için canla başla çalışacağız. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Toplantı, meclis üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla sona erdi.

Melikgazi Belediyesi'nin 2024-2029 dönemi, yeni meclis üyeleri ile başladı ve heyecan dolu bir toplantı gerçekleşti. Belediye Başkanı Palancıoğlu, uyumlu çalışmalar ve alınan kararlar için teşekkürlerini iletti. Melikgazi halkının beklediği nitelikli hizmetlerin geleceğine dair umut dolu bir adım attı. Meclis üyelerinin tanıtımlarıyla sona eren toplantı, yeni döneme dair beklentileri artırdı.

BENZER HABER