DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Kayseri Kocasinan Belediyesi Meclis Toplantısında Şehidin Adı Parkta Yaşayacak

YaşamYerelKayseri 3
Yayınlama: 6 Ağustos 2024 Salı 08:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında, Yunusemre Mahallesi’nde bulunan parka ‘Şehit Turgay Basın Parkı’ isminin verilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Şehitlerin isimlerinin yaşatılacağı parklar şehir sakinleri ve çocuklar için yeni eğlence ve dinlenme alanları oluşturacak.

Kayseri Kocasinan Belediyesi Meclis Toplantısında Şehidin Adı Parkta Yaşayacak

Kayseri Kocasinan Belediye Meclisi'nde alınan kararla, Yunusemre Mahallesi’nde bulunan parka ‘Şehit Turgay Basın Parkı’ adı verildi. Şehitlerin isimlerinin yaşatılacağı parklar, hemşehrilerin huzurlu vakit geçirebileceği yeni ve fonksiyonlu alanlar oluşturacak. Başkan Çolakbayrakdar'ın vurguladığı gibi, vatan için şehit düşen tüm kahramanlara rahmet, gazilere sağlık ve huzurlu ömürler diliyoruz.

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nde Ağustos Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 18 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda, Yunusemre Mahallesi’nde bulunan parka ‘Şehit Turgay Basın Parkı’ isminin verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

Kocasinan Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 18 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı. Başkan Çolakbayrakdar, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Yunusemre Mahallesi’ndeki parka, ‘Şehit Turgay Basın Parkı’ ismi verildi. Şehit isimlerinin yaşatılmasının son derece anlamlı ve önemli olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Vatan toprağı için şehit düşmüş bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı, sıhhatli hayırlı ömürler diliyorum. Bu çerçevede hemşehrilerimin huzurlu bir şekilde kullanabilecekleri ve çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebilecekleri yeni, farklı ve çok fonksiyonlu parklar yapıyoruz ve gönlümüzde taht kuran şehitlerimizin isminin yaşatılarak, geleceğe aktarılması konusunda gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca Talatpaşa, Saraybosna, Sancaktepe, Boztepe, Erciyesevler, Yeşilmahalle, Oymaağaç, Erkilet ve Şeker Mahallelerinde imar plan konuları da görüşüldü.

Toplantı, Başkan Çolakbayrakdar’ın Ağustos ayı meclis toplantısında alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla sona erdi.

Kayseri Kocasinan Belediye Meclis toplantısında alınan kararla, şehitlerin isimlerinin yaşatılacağı yeni parklar halkın hizmetine sunulacak. Şehit Turgay Basın Parkı, Yunusemre Mahallesi sakinlerine ve çocuklara keyifli zamanlar geçirebileceği bir alan olarak hizmet verecek. Bu tür anlamlı projelerle şehitlerimizin isimleri gelecek nesillere aktarılmaya devam edecek, böylelikle vatan sevgisi ve saygısı pekiştirilmiş olacak. Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan bu duyarlı uygulamaların şehrin gelişimine ve halkın refahına olumlu katkılar sağlayacağı belirtiliyor.

BENZER HABER