DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

Kayseri Hacılar'da Yaz Spor Kursları Kayıtları Başladı

Yaşam 4
Yayınlama: 24 Haziran 2024 Pazartesi 08:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, gençlere yaz aylarında spor yapma imkanı sunmak için çeşitli spor kursları düzenleyeceklerini duyurdu. Basketbol, voleybol, jimnastik, tenis ve yüzme gibi spor dallarında gerçekleştirilecek olan ücretsiz kurslar için kayıtlar başladı.

Kayseri Hacılar'da Yaz Spor Kursları Kayıtları Başladı

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yaz aylarında gençlere spor yapma fırsatı sunmak için adım attı. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan basketbol, voleybol, jimnastik, tenis ve yüzme kursları için kayıtlar şimdiden başladı. Gençler, sağlıklı ve dolu dolu bir yaz geçirmek için bu fırsatı kaçırmasın!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, bu yaz çeşitli spor kursları düzenleyeceklerini duyurdu. Başkan Özdoğan, basketbol, voleybol, jimnastik, tenis ve yüzme gibi çeşitli spor dallarında dolu dolu bir yaz geçireceklerini belirtti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, okulların tatile girmesiyle ilçe genelinde sosyal aktiviteleri artıracaklarını ve gençlerin tatil döneminde spor yapmalarına olanak sağlayacaklarını belirterek, 'ilçemizdeki yaz spor okulları için kayıtlar başlıyor ' dedi. Başkan Özdoğan kurs kayıtlarının bugün başlayacağını ve kursların ücretsiz olduğunu, 1 Temmuz'da başlayacaklarını ve ağustos sonuna kadar devam edeceğini ifade etti. Basketbol, voleybol ve jimnastik kurslarının Kapalı Spor Salonu'nda, yüzme kursunun Kadın Gençlik Merkezi Yüzme Havuzu'nda, tenis kursunun ise Erciyes Parkı Tenis Kortu'nda gerçekleştirileceğini söyledi.

Kurs kayıtlarının bugünden itibaren 28 Haziran'a kadar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi'nde yapılacağını söyleyen Başkan Özdoğan, "Tüm gençlerimizi spor yapmaya ve sağlıklı bir yaz geçirmeye davet ediyorum. Kurslara katılmak isteyenlerin erken kayıt yaptırmalarını ve kontenjanların sınırlı olduğunu unutmamalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçe genelinde gençler için yaz spor kursları düzenleyerek, sosyal aktiviteleri artırmayı ve gençlerin tatillerini sporla geçirmelerini teşvik etmeyi hedefliyor. 1 Temmuz'da başlayacak olan ve ağustos sonuna kadar devam edecek olan kurslar, basketbol, voleybol, jimnastik, tenis ve yüzme gibi popüler spor dallarında gerçekleştirilecek. Kayıtlar için erken başvuru yapmanın önemini vurgulayan Başkan Özdoğan, gençlerin sağlıklı bir yaz geçirmeleri için kurslara katılmalarını tavsiye ediyor.

BENZER HABER