DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Kayseri Bünyan’da Macera Yolu Projesi Başladı

Yaşam 15
Yayınlama: 6 Temmuz 2024 Cumartesi 12:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in talimatı ile hazırlanan ‘Macera Yolu’ projesinin yapım çalışmaları Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliği ile başladı. Bünyan’a gelen ziyaretçilere ve vatandaşlara macera, heyecan, adrenalin ve gerilim dolu anlar yaşatacak olan yeni alanın yapımı büyük bir hızla devam ediyor.

Kayseri Bünyan’da Macera Yolu Projesi Başladı

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in liderliğinde başlatılan ‘Macera Yolu’ projesi, Bünyan’ın turizm potansiyelini artırmak ve ziyaretçilere unutulmaz deneyimler yaşatmak amacıyla yola çıktı. Adrenalin ve heyecan dolu bu projenin Bünyan’ı farklı bir destinasyon haline getireceği bekleniyor. Detaylar haberimizde!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in talimatı ile hazırlanan ‘Macera Yolu’ projesinin yapım çalışmaları Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliği ile başladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'de Bünyan’a gelen ziyaretçilere ve Bünyanlı vatandaşlarımıza zaman geçirebilecekleri, macera, heyecan, adrenalin, gerilim ve korku duygularını bir arada yaşayabilecekleri yeni bir alan oluşturuluyor.

Seçim öncesinde Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in, Bünyan’ın gelişimi için tasarlayarak hazırlattığı projeler arasında yer alan ‘Macera Yolu’ projesi, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in, Başkan Metin’i ziyareti sırasında görüşülerek gerekli değerlendirme ve incelemeleri yapıldı. Proje için başlatılan hazırlık ve çalışmalar yerinde incelendi. Başkan Metin’in, Vali Çiçek’e yaptığı sunum sonrası proje onaylanarak Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliği ile projenin yapım çalışmalarına başlandı.

Görüşmeler sonrası açıklamada bulunarak ‘Macera Yolu’ projesinin bölge için sadece bir başlangıç olduğunu belirten Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, ‘’Cam Seyir Terası bölgesi için çok büyük projelerimiz var. Bu bizim için bir başlangıç. Bünyan’ımızın gelişimi için çalışma ve projelerimize aralıksız devam edeceğiz. Sevdamız Bünyan'ımızı turizm alanında İç Anadolu’da örnek bir yer haline getireceğiz’’ dedi.

Altyapı hazırlıkları ve yol yapım çalışmaları tamamlanarak alanı hazır hale getirilen projenin temel atımı bugün gerçekleştirildi. Projenin en hızlı şekilde tamamlanarak hizmete açılması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in önderliğinde hayata geçirilen ‘Macera Yolu’ projesi, bölgeye yeni bir soluk getirecek ve turizm potansiyelini artıracak. Bünyan’ı ziyaret edenlerin heyecan ve macera dolu anlar yaşayabileceği bu proje, bölgeye büyük katkı sağlayacak. Başkan Metin’in iddialı hedefleri doğrultusunda, projenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

BENZER HABER