DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Kartepe Teleferiği 4 Günde Yoğun İlgi Gördü!

GündemYerelKocaeli 12
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe 12:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Kartepe Teleferik hattı, açıldığı günden bu yana vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. 9 günlük Ramazan Bayramı Tatili'nin başlangıcı olan 6 Nisan Cumartesi gününden 9 Nisan Salı gününe kadar 29,098 vatandaş teleferiği tercih etti. Önümüzdeki aylarda da ilginin artarak devam etmesi bekleniyor.

Kartepe Teleferiği 4 Günde Yoğun İlgi Gördü!

Kocaeli'nin Kartepe bölgesindeki Teleferik hattı son 4 günde tam 29,098 vatandaşı ağırladı! Büyük şehir projelerinden biri olan Kartepe Teleferiği muhteşem manzarası ve ücretsiz hizmetiyle dikkat çekiyor. İlgi devam edecek mi?

Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Kartepe Teleferiğini 4 günde 29 bin 98 vatandaş kullandı.

KOCAELİ (İGFA) -Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin vizyon projelerinden olan Kartepe Teleferik hattı, açıldığı günden bu yana vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

9 günlük Ramazan Bayramı Tatilinin başlangıcı olan 6 Nisan Cumartesi günü sabahından 9 Nisan Salı günü (Arefe Günü) akşamına kadar 29 bin 98 vatandaş Kartepe Teleferiğini kullandı.

Önümüzdeki aylarda teleferiğe olan ilginin artarak devam etmesi bekleniyor.

TELEFERİK YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Kış turizminin cazibe merkezlerinden birisi olan Kartepe, her sezon yüzbinlerce vatandaşı ağırlıyor. Kocaeli Büyükşehir’in vizyon projelerinden birisi olan Kartepe Teleferiği açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Teleferiği kullanan vatandaşlar, yeşilin, denizin ve doğanın muhteşem manzarasının tadını çıkarıyor. Kartepe Teleferiği 15 Nisan Pazartesi gününe kadar ücretsiz bir şekilde hizmet verecek. Ayrıca Kocaeli Büyükşehir, teleferik hattının başlangıcı olan Derbent İstasyonundaki katlı otopark inşasına da devam ediyor.

Kocaeli'deki Kartepe Teleferiği, açılışından bu yana sürekli ilgi görüyor ve yoğun talep alıyor. Ramazan Bayramı tatilinin başlangıcında binlerce ziyaretçiyi ağırlayan teleferik, doğanın güzelliklerini keşfetmek isteyenleri cezbetmeye devam ediyor. Gelecek aylarda artan ilgi ve devam eden projelerle Kartepe bölgesindeki turizm potansiyeli daha da yükselecek.

BENZER HABER