21 Nisan 2025 Pazartesi
DOLAR 38.24 ₺
EURO 44.14 ₺
STERLIN 51.26 ₺
G.ALTIN 4,147.91 ₺
BTC 84,295.56 $
ETH 1,603.93 $
BİST 9,317.24

    Karatede 1 altın 2 bronz madalya

    SporYerelKocaeli 8
    Yayınlama: 6 Mayıs 2024 Pazartesi 15:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Karatede 1 altın 2 bronz madalya

    Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün başarılı karatecileri, Kocaeli Ligi 3. ve final etabından bir altın, iki bronz madalya almaya hak kazandı.

    KOCAELİ (İGFA) - Nilüfer Belediyespor Kulübü, sporun çeşitli branşlarında gerçekleştirilen turnuvalara başarılarıyla damga vuruyor. Nilüfer Belediyespor’un karatecileri Nisanur Çakır, Naz Kayadere ile Cemre Günaydın, Kocaeli’de gerçekleştirilen illerarası Kocaeli Ligi’ni dereceyle tamamladı.


    Kocaeli Ligi 3. ve final etabında mücadele eden Nisanur Çakır, bir altın madalyanın sahibi olurken aynı zamanda lig ikincisi olmaya hak kazandı. Naz Kayadere ile Cemre Günaydın da, bronz madalya alarak Nilüfer’i Kocaeli’de başarıyla temsil ettiler. Başarılarından dolayı ödül alan sporcuları kutlayan Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, sporun farklı branşlarında başarılı sporcular yetiştirerek, ülke sporuna kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.  

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code