DOLAR 34.18 ₺
EURO 38.19 ₺
STERLIN 45.81 ₺
G.ALTIN 2,928.50 ₺
BTC 65,138.80 $
ETH 2,631.34 $
BİST 9,750.42

Kapuzbaşı Şelaleleri Kapılarını Açıyor: Büyük İlgi Çekiyor!

GündemYerelKayseri 5
Yayınlama: 16 Nisan 2024 Salı 11:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın açıklamalarına göre, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı sıcak asfalt ve ulaşım kolaylıklarıyla Kapuzbaşı Takım Şelaleleri ziyaretçi akınına uğruyor. Doğaseverlerin ilgi odağı haline gelen Kapuzbaşı Şelaleleri, artık konforlu ve güvenli yollarla daha rahat ulaşılabilir durumda.

Kapuzbaşı Şelaleleri Kapılarını Açıyor: Büyük İlgi Çekiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın liderliğinde, Kayseri'nin doğal güzellikleriyle dünya turizminde önemli bir yere sahip olması hedefleniyor. Büyük ilgi gören Kapuzbaşı Şelaleleri, yeni yollar ve ulaşım imkanlarıyla ziyaretçilerini bekliyor. Kapuzbaşı Şelaleleri, yerli ve yabancı turistleri kendine çekmeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin sıcak asfalt konforuyla buluşturduğu yollar ve ulaşım kolaylıklarıyla Kapuzbaşı Takım Şelaleleri’nin ziyaretçi akınına uğradığını söyledi.

Mehmet Uzel / KAYSERİ (İGFA) - Tarihi ve doğal zenginlikleri ile Kayseri’nin bir turizm şehri olarak dünya çapında tanınması amacıyla önemli birçok projeyi hayata geçiren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi’nin, dünyanın en büyük şelalelerinden Yahyalı ilçesinde bulunan Kapuzbaşı Şelaleleri yolunda Avrupa standartlarında yaptığı çalışmalar meyvelerini veriyor.

“KAPUZBAŞI ŞELALELERİMİZ, DOĞASEVERLERİN İLGİ ODAĞI HALİNE GELDİ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimiz iş birliğinde gerçekleştirdiğimiz ulaşım ve turizm geliştirme çalışmaları sonucunda Kapuzbaşı Şelalelerimiz doğaseverlerin ilgi odağı haline geldi” dedi.

Eşsiz doğa harikası Kapuzbaşı Şelaleleri’nin ziyaretçi akınına uğradığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Sıcak asfalt konforuyla buluşturduğumuz yollar ve artan ulaşım kolaylıklarıyla Yahyalı ilçemizde doğanın en güzel köşelerinden biri olan Kapuzbaşı Takım Şelalelerimize artık daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz” diye konuştu.

Büyükkılıç, Yahyalı’nın en önemli turizm destinasyonlarından birisi olan doğa harikası Kapuzbaşı Şelaleleri’ne ulaşımın artık daha konforlu ve güvenli olduğunu vurgulayarak, yerli ve yabancı turistleri adeta saklı bir cennet olan Kapuzbaşı Şelaleleri’ni görmeye davet etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın verdiği bilgilere göre, Kapuzbaşı Şelaleleri'nin doğal güzellikleri ve eşsiz atmosferi her geçen gün artan ziyaretçi sayısıyla dikkat çekiyor. Yapılan yatırımlarla daha da canlandırılan bu doğa harikası, doğaseverleri ve turistleri büyülemeye devam ediyor. Kapuzbaşı Şelaleleri'ne yapılan ulaşım kolaylıklarıyla, artık herkesin bu muhteşem doğa cennetini keşfetmesi ve deneyimlemesi mümkün hale geldi.

BENZER HABER