DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Kapıkule Gümrük Kapısında 220 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi!

Gündem 8
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı 11:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı

'Kapıkule Gümrük Kapısı'nda 220 kilogram uyuşturucunun ele geçirildiği bildirildi. Ticaret Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 95 milyon liralık esrar cinsi uyuşturucu madde bulundurulan araçta tespit edildi. Edirne Emniyet Müdürlüğü ile gerçekleştirilen operasyon şaşkınlık yarattı.

Kapıkule Gümrük Kapısında 220 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi!

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda gerçekleşen şok operasyon! Ticaret Bakanlığı'nın ekipleri tarafından yapılan operasyonda 220 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Edirne Emniyet Müdürlüğü ile koordineli gerçekleştirilen operasyon, ülkede büyük yankı uyandırdı. Detaylar için haberimize göz atın!

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda 220 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanlığı'na bağlı ekipler Kapıkule Gümrük Kapısı'nda 220 kilogram uyuşturucu ele geçirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince Kapıkule Gümrük Kapısı'nda bir araca yönelik olarak Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda tahmini piyasa değeri 95 milyon lira olan yaklaşık 220 kilogram ağırlığında esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda gerçekleşen bu önemli operasyonla, zehir tacirlerine geçit verilmediği bir kez daha kanıtlandı. Ticaret Bakanlığı ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen başarılı operasyon, ülkenin güvenliği adına önemli bir adım oldu. Uyuşturucu kaçakçılarına karşı verilen mücadelede elde edilen bu başarı, tüm vatandaşları memnun etti.

BENZER HABER