DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Kalp Şeklindeki Karpuz Enez'e Damgasını Vurdu!

GündemYerelEdirne 10
Yayınlama: 1 Ağustos 2024 Perşembe 15:31 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Enez'e bağlı Küçükevren Köyü'nde üretici Kemal Burdurlu, 20 kiloluk kalp şeklinde karpuzuyla dikkatleri üzerine çekti. Tarlada yetiştirdiği özel tohumlarla sulanan bu eşsiz karpuzlar, meraklı bakışları üzerine çekerken, Burdurlu da iddialı konuşarak pazarlarda öne çıktığını belirtti. Ayrıca, tarladaki kalp şeklindeki karpuz da görenleri hayrete düşürdü.

Kalp Şeklindeki Karpuz Enez'e Damgasını Vurdu!

Kemal Burdurlu'nun elinden çıkan kalp şeklindeki karpuzlar Enez'in gururu haline geldi! Özel tohumlarla sulanarak yetiştirilen 20 kiloluk bu muazzam karpuzlar, görenleri adeta büyüledi. Gelin, bu eşsiz lezzetin ve doğanın mucizesi olan karpuzların sıra dışı hikayesine birlikte göz atalım!

Enez'e bağlı Küçükevren Köyü'nde Kemal Burdurlu isimli üretici, 20 kiloluk karpuz yetiştirdi. Tarlada ayrıca kalp şeklindeki karpuzda görenler tarafından ilgiyle karşılandı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Geçen yıl da yetiştirdiği ikiz karpuz ile gündeme gelen Kemal Burdurlu, “Karpuzlarımızı özel tohumlardan ekip suluyoruz. Küçükevren karpuzu da artık pazarlarda iddialı ve çok lezzetli. Bir alan bir daha alıyor” dedi.

Öte yandan aynı tarladaki kalp şeklindeki karpuz da görenleri şaşkına çevirdi.

Küçükevren Köyü'nde doğanın sıra dışı bir armağanı olarak karşımıza çıkan kalp şeklindeki dev karpuzlar, Kemal Burdurlu'nun özenli bakımı ve uzmanlıkla yetiştirilmesiyle hayat buluyor. Bu benzersiz ürünler, hem lezzetleriyle hem de görüntüleriyle sofraları taçlandırıyor. Enez'in tarım ve doğa zenginliklerine dair eşsiz bir örnek olan bu karpuzlar, yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekerek bölge ekonomisine katkı sağlıyor.

BENZER HABER