DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.10 ₺
STERLIN 44.61 ₺
G.ALTIN 3,005.61 ₺
BTC 69,442.35 $
ETH 2,753.79 $
BİST 8,654.39

Kahramanmaraş Ulaşımını Güçlendiren Yatırımlar Hız Kesmiyor

YaşamYerelKahramanmaraş 7
Yayınlama: 7 Ağustos 2024 Çarşamba 13:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalında yapılan ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kızıltaş mevkiine ulaşımda kilit parke imalatlarını tamamlayan belediye, Hoğtaş Mahallesi’ndeki arterlerin bakım ve onarımını da gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş Ulaşımını Güçlendiren Yatırımlar Hız Kesmiyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalında gerçekleştirdiği ulaşım yatırımları ile dikkat çekiyor. Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kızıltaş mevkiinde tamamlanan kilit parke imalatları ve Hoğtaş Mahallesi’nde devam eden yol bakım çalışmaları şehrin ulaşım standardını yükseltiyor. Detaylar haberimizde!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalında Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kızıltaş mevkiine ulaşım sağlayan 1 kilometrelik arterde kilit parke imalatlarını tamamladı. Hoğtaş Mahallesi’ndeki mezarlıklarda ise arterlerin bakım ve onarımı sürüyor.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Şehir merkezinin yanı sıra ilçeler ve kırsal mahallelerin de ulaşım ağını güçlendirmek için yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, daha ulaşılabilir Göksun kırsalı için de yol bakım, onarım ve yenileme uygulamalarına devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kızıltaş mevkiine ulaşım sağlayan 1 kilometrelik stabilize yolda gerçekleştirilen kilit parke uygulamaları tamamlandı. 4 bin metrekare kilit parke ve bordürle kaplanan arterin ulaşım standardı iyileştirildi.

Ekiplerin çalışma gerçekleştirdiği diğer bir adres ise Hoğtaş Mahallesi oldu. Mahallede bulunan merkez mezarlıkta bin metrekarelik kilit parke uygulamalarının tamamlanmasının ardından ekipler, Etnikler Mezarlığı’nda kilit parke uygulamalarına başladı. Bölge halkı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirtirken Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, yerleşim yerlerinin ulaşım standardının iyileştirilmesi noktasında çalışmaların kesintisiz sürdüğü belirtildi.

Kahramanmaraş'ta ulaşım yatırımlarını artıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi dışındaki yerleşim birimlerinin de ulaşım ağını güçlendiriyor. Özellikle Göksun kırsalında yapılan yatırımlarla vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri hedefleniyor. Yapılan kilit parke imalatları ve yol bakım çalışmaları, bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Kahramanmaraş ulaşımında yaşanan bu gelişmeler bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına da olumlu katkı sağlayacak.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code